Hop til indhold

Recommended Posts

Mele er bare en skøn, skøn personlighed.

https://escortguide.dk/P/mele-magic-massage-69426.html

Jeg havde haft en aftale med Daisy samme sted, og så ikke at de brugte samme tlf. Nummer i annoncerne. Derfor var det Daisy som åbnede og ledte mig ind til et rum. Jeg sagde at jeg havde aftalt at mødes med Mele, men nu forstår jeg godt hvordan forvekslingen kunne ske, da jeg antog at det var Mele jeg talte med i tlf. Det var dog ikke et problem at møde Mele i stedet. Hun har dog lidt anderledes arbejdstider, og derfor stod hun i morgenkåbe og ingenting, ved at rydde lidt op og gøre klar til dagen.

Hun var lige fra start flirtende. Det er meget tydeligt at hun elsker at blive begæret. Efter et hurtigt bad kysser vi lidenskabeligt. Hun udfører den klassiske asiatiske tungefægtning (som jeg ikke er ubetinget fan af), men hun bruger ellers læberne godt og giver sin lyst til kende ved at bide mig blidt. Jeg fik hende vendt om så jeg kunne gramse på hendes dejlige store bryster. Hun vrikkede lystigt med røven imod min stive pik. Min hånd fandt vej gennem den korte bevoksning nord for missen... som var brandvarm og fugtig. Jep, den er god nok som der står i annoncen.... Yderst lidenskabelig kvinde!

Jeg havde foreslået at give hende massage, men ville lige have hende i doggy stilling på kanten af sengen, så jeg kunne slikke hende... men så blev hun pludselig selvbevidst og genert, haha. :lol:

Det er sjovt hvordan de mest lidenskabelige mennesker ofte har sådan en dualitet i sig. Man kan næsten fornemme det på billederne. Hun udstråler mildhed, venlighed og lille smule generthed. 

Nåmen jeg gik i gang med massagen af hende, hvilket hun gav udtryk for at nyde i fulde drag. Senere blev det min tur til at modtage, og hun masserer fremragende. Hun kan både trykke til og give sensuel, pirrende massage. På et tidspunkt kommer hun til at sætte knæet lige på hovedet af min pik, der ligger stiv mellem benene, hvilket medfører et prompte udbrud fra min side. Jeg rækker ned og gemmer pjoverten væk under maveskindet. Det griner vi lidt af... 

Sexen blev en intens omgang med pussy slide, cowgirl, doggy og 69 så safterne sprøjtede.

Skøn, skøn kvinde. Hun er moden, og ville ikke undre mig om hun var 40+. Men det er fuldstændig ligegyldigt. Dejlig trænet numse. Thai pige med lidenskab som en brandvarm latina. 

What not to like? :wub:

Hvis du har en dårlig stund med hende, så er det dig der er noget galt med.

Redigeret af Ebden_jj

Del dette indlæg


Link til indlæg

Annoncen er væk, måske hun er på vej tilbage til Falster, man har jo lov til at drømme.:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi forleden for at møde Mele. Men hun var ikke på klinikken. Er ikke sikker på hun stadigvæk er der, måske tilbage på Falster som nogen skriver. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...