Hop til indhold
SexlystenMand

Løbende behov for at blive "nulstillet"

Recommended Posts

Håber jeg skriver det rigtige sted ellers skriv så flytter jeg ..

Hejsa.

Jeg lever i en hverdag hvor jeg skal tage en del beslutninger. Typisk efter 3 - 4 uger opstår der behov for at besøge en domina , der kan give mig en stund, hvor jeg fikseret har en anden til at tage kontrollen , hvor jeg må give slip. Være i en andens hænder . Slippe det pres der ligger på ens skuldre .. Der er self. Flere aspekter i det som at blive ydmyget, blive "brugt" osv. Har igennem årene en del erfaring med det.. Efter sådan en leg svæver jeg på en lyserød sky, afslappet, fri ..

Jeg søger anbefaling om en domina der har evnen til leve sig ind i mine behov, eller ( lyder naivt ) Men nej, en der har hjertet med i legen . Er med på der er penge involveret. Men tro mig på min rejse i denne verden , har jeg besøgt en del der arbejder med dette her fordi de nyder det og  også er en del af deres liv..

Jeg søger en der køre escort Midtjylland.

En fast månedlig aftale da det hele bliver bedre når man kender hinanden..

Findes det , altså til en pris der ikke stikker helt af.. 

Det behøver ikke nødvendigvis indeholde sex.. 

Jeg er en alm / pæn , velsoigneret mand midt i halvtredserne, velopdragen, behandler alle med respekt.. Nem at tale med..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har selv haft det lige som dig, når man var færdig med et stort projekt, skulle man lige finde ud af hvem man var igen ;)

Man blev et andet menneske når man havde klædt sig af og lagt alt tøjet pænt på stolen uden for de store jernedøre i Rødover, og døren blev åbnet når tiden faldt i hak, hverken 1 min. i eller 1 min. over, kyssede Lady Luna´s støvler inden man fik lov at kravle ind for, at være i hendes magt og varetægt i nogle timer.

Man var et helt andet menneske når man trådte ud igen, fuld af ny energi og gåpåmod.

Efter Lady Luna er stoppet, har jeg besøgt https://www.mistressno1.com en del gange, hun kan noget af det samme, dog er jeg pensionist i dag, så behovet er ikke det samme. Mistress No1 kommer jævnlig i det jyske. 

God fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...