Hop til indhold
Vildsvinet

Meena - Thai kæreste sex når det er bedst

Recommended Posts

Der er allerede en tråd om Meena, men syntes den bliver lidt afsporet ... hun fortjener en masse reviews i samme tråd. Men tak til @Pussy Lover for et super indspark med pigen.

https://escortguide.dk/P/meena-thai--69547.html

Havde bestilt 45 min. Fik lige afklaret om hun ville kysse med mig, som der tages forbehold for i annoncen, og der var meget våde, bløde og overbevisende tungekys, selv inden pengene havde skiftet hænder, super overbevisende - hurtigt bad, og så skyllede hun sig. Der var god stemning lige fra start, og vi startede stående med kærlige våde kys og hurtigt kom hun på knæ og jeg satte mig på briksen, så jeg kunne nyde hendes intro blow. Det var godt og til tider også dybt, og jeg fjernede diskret hænderne og dette mestrede hun også.

Hun har de smukkeste og blødest silibabser, som er optifuck og lækre at sutte på. Det er lidt mindre en man ser dem på de røde billeder men større end de andre billeder - billederne er ægte, men jeg er helt klart mere til hendes total søde ansigt IRL
- Lidt mere blow i liggende position og så måtte jeg bare op i hende med kondom monteret. Det var overraskende godt at være oppe i hende. Havde snuppet noget importeret kamagra gel, men det er ikke altid at kondomet kan bypasses - men hun er så sexet, smuk, sød, og har den lækre krop og så er hun stram, så jeg kunne holde rejsningen i lang tid - forskellige stillinger , alt hvad hjertet begærer og krydret må søde våde kæreste kys undervejs. Mere blow, handjob og den smukkeste pige liggende ved min side og kysse mig samtidig, mere blow og til sidst gav jeg efter i et rå snerv og hvor jeg selv styrede slagets gang med min højre hånd.
Der var gået 30 min så havde 15 min fantastisk massage tilbage, god stil - lå på ryggen med hovedet i hendes skød og fik skuldre, hoved og ansigtsmassage - og sneg mig af og til til at holde om hendes bryster bagud, Ingen problemer

 - sagligheden efter hele seancen kan stadig mærkes i min krop. Gad godt at få en lang massage af hende, men tror ikke hun blot giver massage …

Jeg kommer helt sikkert igen. Super diskret ret kendt kælder i Hvidovre

Jeg kommer klart igen, og er næsten sikker på hun er en pige der vnider ved kendskab

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mærkeligt hun har sløret ansigt på alle billeder, bortset fra det sidste? Er hun ellers nogenlunde vellignende billederne? 
 

Kunne godt være hun skulle besøges

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...