Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har for nylig besøgt Lin i Tåstrup, og desværre var min oplevelse langt fra tilfredsstillende. Atmosfæren i klinikken virkede kaotisk og langt fra afslappende, hvilket satte tonen for den ringe oplevelse.

Massagen begyndte med en okay velkomst, men på vej til et et behandlingsrum, var der flere stop, hvor Lin skulle tale med kollegaer... lige ordne noget andet og så noget tredje. Selve rummet er ikke noget at skrive om. Rimelig upersonligt rum.

Lin virkede uengageret og virkede mere interesseret i at få tiden til at gå end, at gennemføre behandlingen med det vi havde aftalt. Efter to gange at have sagt. "Kan du gøre sådan....", lå det klart at det ikke blev bedre. Det føltes mere som om hun fulgte en mekanisk procedure uden at tage hensyn til det aftalte. Der var også en konstant støj fra andre rum og en mangel på diskretion, hvilket gjorde det svært at slappe af og nyde behandlingen.

Alt i alt var denne thai massage meget forstyrrende, og jeg endte med at stoppe den, inden den aftalte time var gået. Lin undskyldte et par gange, og det er selvfølgelig pænt af hende. Men jeg ikke kan anbefale dette sted. 

PS: billederne af Lin er i bedste fald redigerede :shock:

Link for søgbarhed: https://escortguide.dk/P/lin-amy.-2-girls-.-anal-.thai-massage-hoejetaastrup-08.00-23.00-66400.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må desværre tilslutte mig den erfaring som du beskriver. Der mest fokus på hastighed og på at levere så lidt som muligt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...