Hop til indhold

Recommended Posts

...not so amazing! Snarere, en sur gammel mokke. Hun sagde ikke et ord da jeg trådte ind, kun på værelset "how long" (1 time) "500", overvejede faktisk om hun var stum eller både sur og stum?

Efter oceaner af olie var blevet strøget på, spurgte jeg ydmygt om hun kunne massage lidt hårdere, det hjalp i 30 sekunder. Efter 30 min dristede jeg mig til samme spørgsmål, hvorefter hun tændte lyset og bad mig gå! Jeg fik 200 kr tilbage og så ellers ud af døren!

Jeg har fået massage hundredevis af gange, men aldrig oplevet at blive bedt om at gå før tid før! Jeg var virkelig høflig i min forespørgsel, og sagde desuden, at det var ok, hvis hun ikke kunne!

Jeg havde ikke bedt om sexuelle ydelser, ikke endgang HJ, og jeg havde undladt at kommenterer på at damen på ingen måde lignede nogen af de smukke piger på billederne, og nok var 20 ældre!

Kommer jeg hos Ved Amagerport igen? Haha....

https://escortguide.dk/P/amazing-golden-thai-massage-ved-amagerport-22-kbh-s-45504.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg undlader faktisk at fortsætte en samtale over sms når de svarer tilbage med priser i første hug. Jeg præsenterer mig altid mere eller mindre med ca. alder, højde, vægt, skæg med/uden, og siger "hello" eller "hi",  når de så bare smider en prisliste tilbage, så er jeg sku bare videre.

Dem som kommer videre med mig og jeg så modtager adressen, tjekker jeg altid på google maps og den lille gule mand, hvis området er smadret eller bygningen skriger på renovering, så siger jeg bare pænt at det var længere væk end jeg havde tænkt og kan ikke nå det i dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...