Hop til indhold

Recommended Posts

Det er utroligt at man stadig kan blive overrasket. Idag prøvede jeg en ny stilling. Chanty lå over mig. Men på tværs så vi dannede et slags kors.

Chanty ser bedre ud end hendes billeder, som jeg egentlig tror er af en helt anden og lidt ældre pige. Jeg vil beskrive hende som en yngre sort MILF. Svært at vurdere alder måske 35-40. Hendes ansigt er hot og sexet. Hun har kvindelige former i forhold til europæiske kvinder men er lidt slank i forhold til mange latinas på hendes alder.

https://escortguide.dk/P/new-smukke-chanty-gfe-copenhague--68442.html

Det er noget tid siden jeg har fået så dybe tungekys af en sort pige.

Chanty taler forståeligt dansk, nok til en samtale hvis man er tålmodig, forståeligt engelsk og spansk.

Hun startede med massage. Hun gjorde et godt forsøg men det havde været bedre hvis hun tog hårdere fat. Hun kunne godt have presset hårdere uden det gjorde ondt. Rart var det dog.

Superfransk var ok.

Hun kyssede en del i cowgirl, hvilket var dejligt.

Sex "på tværs" var en overraskelse. Det lyder nok akavet og opstillet men det fungerede faktisk. Det var ikke bare gymnastik. Visuelt gav det et lidt andet indtryk end jeg er vant til.

Doggy fungerer næsten altid med mørke piger og også her.

Jeg gav 1500 for en time. Superfransk er ekstra. Kys var inkluderet.

Hun holder til ved Søerne, samme sted hvor jeg så ualmindeligt søde Pandora for et par måneder siden. Badet er meget lille, nemmest at tage bad hjemmefra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil sige at ligner det hende bare lidt som billede 1 så er det godkendt :)

Redigeret af nitu

Del dette indlæg


Link til indlæg
nitu skrev, for 19 timer siden:

Jeg vil sige at ligner det hende bare lidt som billede 1 så er det godkendt :)

Det første billede kunne godt ligne. Det er rigtig svært at sige uden ansigt og fra den vinkel. Omtrentlig samme kropstype set bagfra. De andre billeder burde hun nok erstatte med nye billeder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været forbi i sidste uge og havde også en rigtig god oplevelse :) hun er virkelig sød og serviceminded. Det eneste minus er det lille værelse, samt de mindre optimale bade forhold. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så hende igen. Denne gang bemærkede jeg at det faktisk ER hende på billederne. Billederne er bare ikke så gode, uheldige vinkler, mere nice når man er der og ser hende forfra, etc. Tror også jeg så hvorfor jeg synes hun er hot. Bla har hun nogen store flotte kysselæber. Synes hun giver en god service. Masser af dybe kys o.m.a. Ja, glatbarberet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Chanty skrev, for 21 timer siden:

Tak for din anmeldelse søde.Du er altid  velkommen. 

 

Kære Chanty! Tak og tak for sidst og de mange varme kys :x Nu har jeg jo efterhånden været forbi nogen gange, kan man vist godt sige. Håber du snart finder et bedre sted. Super hyggeligt at du skrev.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...