Hop til indhold

Recommended Posts

Her kommer min anmeldelse af mit møde med Kate i novembers, dog forsinket, så link er ikke aktivt på nuværende tidspunkt. Men I kan bruge anmeldelsen når hun kommer tilbage.

Nogen kender hende nok, hun har besøgt København en del gange.
Derfor har hendes annonce også altid fristet mig, men I kender det sikkert, man kan ikke få kalenderen til at passe, før damen er videre.

Men nu skulle det være, jeg så hendes annonce og skrev til hende om en times PSE-date med anal, CIM og slug, næste dag. Jeg skrev kort men præcist hvad jeg lage vægt på og hvad jeg forventede. Hun var klar og vil bare have en bekræftelse en time før mødet.

Dagen efter tog jeg mod hendes sted, der lå i Nordhavn, og skrev selvfølgeligt til hende en time før. Jeg fik den præcise adresse, da jeg er tæt på, og blev lukket ind. Kate ligner sine billeder, altså ikke dem der er total photoshoppet, men de autentisk taget med mobilen. Hun er en køn dame, meget slim og med et par gode Sili-bryster. Hun havde en stram sort kjole på og var meget velkommende. Lejligheden var rigtig fin, bad, håndklæder osv. der var styr på det hele.

Efter bad, betaling og et glas vand trak vi os ind i soveværelset.

Hurtigt var hun nede på knæ og tog sig kærligt af mig, der var Deepthroat, slikken på kugler og lidt facefuck, det kan hun virkelig finde ud af. Op i sengen og legen begyndte for alvor, vi nåede flere stillinger i første runde både vaginal og anal, før Kate som aftalt suttede mig tom og slugte det hele.

Vi snakkede derefter om Europa og vejret, før gejsten igen rejste sig.

Derefter var det sex i diverse stillinger og både vaginalt og analt, og selvom kanonen ikke ville skydes af, så var det alligevel en meget god time, hvor Kate var alt hvad jeg håbede.

 

https://escortguide.dk/P/-sexy-kate-anal-deepthroat-cash-or-revolut--66925.html 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin anmeldelse.

Håber da meget snart Kate kommer tilbage ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...