Hop til indhold
Jesss02

Zeline i Odense - KÆMPE ANBEFALING

Recommended Posts

Jeg tog mig sammen og tog afsted mod Zeline. 

Jeg blev mødt, af en lækker tøs som er 100% ens med billederne. jeg vil nok sige hun er mere lækker i virkeligheden, altså WOW hun er flot. Hun har også de pæneste bryster og en lækker røv.

Stedet er dog ikke super diskret, da det lægger ved siden af OUH, og lige ud til en stor vej. Dog er der fine parkeringsmuligheder.

Jeg kunne godt mærke, at jeg er lidt yngre end dem hun normalt får på besøg, da hun til tider spurgte om det var første gang jeg prøvede escort. Hun spurgte også nogle par gange om jeg var ok, fordi jeg var lidt nervøs. Men hun er en dejlig, smuk og lækker dame, som helt klart prøver sit bedste på, at få en til at slappe af. 

Så begyndte vi på massagen, som jeg elskede, og massagen sluttede af med hun begyndte på bj, og det var virkelig godt. Så gik vi over til jeg fik en ridetur, og der røg jeg hurtigt i svinget, for kæft det var dejligt. Hun var virkelig god til rideturen, og det gik fra langsomt, over til at hun til sidst fik mange orgasmer, og det fik min pik til at sprøjte. Kæft en orgasme jeg også selv fik :)

Efter jeg havde fået min orgasme, spurgte hun om jeg ville have et bad, men det takkede jeg pænt nej til, da jeg skulle hjem og nå noget. Men hun er god til engelsk, og hun går meget op i hvordan man har det ved hende. 

Sted 3/10 

Pigen 10/10 

Sex 10/10

Udsende 11/10 

Alt i alt kan hun varmt anbefales!

 

https://annoncelight.dk/showad/352008

Redigeret af Jesss02

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg også besøgt denne skønhed og jeg er helt enig.
Zeline er virkelig sød og lækker. Hun har den flotteste krop, fræk og indbydende og så har hun et smukt ansigt.
Hun var nyvasket, velduftende og serviceminded.
Jeg synes slet ikke hendes billeder viser, hvilken godte der er tale om.

Samtalen gik fint. Hendes engelsk er godt, men faktisk var der ikke brug for at sige så meget. Hun fandt snart ud af hvad jeg kom efter.
Hun gik i gang med kys og kærtegn og jeg fik hurtigt smidt tøjet. Hun knælede foran mig og gav mig et forsigtigt blow.

Jeg havde travlt med at klæde hende af og føle på de flotte bryster og den lille stramme mis. Hun var meget villig til berøring og hun så ud til at nyde det. Hun viste i hvert fald stor indlevelse. 
Jeg havde bestilt 30 min, så efter at have slikket hendes lille glatbarberede og smukke mis, var det på med kondomet og mig ned på ryggen, mens hun lod sin krop smyge sig henover mig med lette berøringer og pirring. Det var det skønneste syn men kan forestille sig.
Langsomt lod hun missen glide ned over pikken og fortsatte med langsomme glidende bevægelser ind jeg ikke kunne holde mig tilbage og fik en udløsning jeg sent vil glemme.

Jeg har ret meget erfaring med thaipiger, men Zeline er noget særligt. Intet mindre end topklasse. 

Lad jer ikke snyde af billederne. Hun er en skønhed fra top til tå.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...