Hop til indhold

Recommended Posts

Ønsker alle brugere på Eroguide et godt nytår 

Ønskede at starte 2024 på en fræk måde og havde lyst til at forkæle mig selv lidt. Valget faldt derfor på en trekant og jeg så mit faste thaisted i Odense tilbød dette, så jeg bestilte 30 minutter udelukkende med fokus på sex af Jelly og Patty https://annoncelight.dk/showad/392250https://annoncelight.dk/showad/392254

Blev anvist til et værelse hvor der kun var en seng, så beslutningen om at springe massagen over virker til at være fornuftig. Jelly, der taler et forståeligt engelsk, indrømmede at massage ikke er deres spidskompetence, men til gengæld tilbyder pigerne så en trekant, som jeg så frem til at prøve.

Jelly og Patty kunne ikke være mere forskellige i udseende. Jelly har former med store silikonebryster og var iført utrolig frækt lingeri med strømpeholder i lilla farver, hvilket stod godt til hendes lange flotte ben og solbrune krop. Patty derimod er virkelig petit med små bryster og numse som en helt ung pige. Det tændte mig, at kunne skifte mellem så forskellige typer i et og samme besøg. Jeg hjalp begge piger af med deres tøj, blev lagt på sengen og så gik begge piger straks i gang med at forkæle mig.

Jeg har før prøvet trekanter og de giver mulighed for at udleve mange fantasier, om noget man ellers kun ser på film. I tilfældet med Jelly og Patty fandt jeg hurtig ud af, at de ikke tilbyder noget pige til pige sex, så den fantasi må jeg udleve på et andet tidspunkt. Til gengæld var de meget villige til at gøre mig tilfreds og det virker altså bare dejligt, at have en pige til at give et blow job samtidig med at man selv slikker en anden pige. Jeg smagte på begge piger og de smagte begge på mig. Nogen gange samtidig, men de vil helt arbejde i hver sin ende :P Begge piger kysser dejligt og dybt og er berøringsvenlige. Jelly har lidt rigelig pornostøn efter min smag, så det bad jeg hende holde igen med. 

Fik arrangeret pigerne i sengen liggende på ryggen og slikkede dem begge på skift. Især Jelly har smukke velformede skamlæber og dem kunne jeg slikke i flere timer, men det tillod tiden ikke. Jeg hyggede mig også med pigernes bryster og her viste det sig, at Patty havde de frækkeste store brystvorter, som struttede lige ud i luften fra hendes lille barm, der passer fint til resten af kroppen.

Efter at have været en del stillinger igennem, fik jeg arrangeret begge piger i position på sengen, hvorefter jeg tog dem begge på skift i doggy style. De forlanger ikke, at der skiftes kondom, så det er bare med at give den gas. Synet af pigerne, der lå sådan med numserne i vejret, vil jeg kunne huske længe og især kontrasten mellem pigernes udseende og former, forstærkede følelsen af, at nu knalder man to helt forskellige piger på samme tid. For mig var det ret frækt :wub:

Som afslutning bad jeg dem om at slikke mig på skift. Så kom de olie på og afsluttede med et dejligt langsom lækkert HJ hvor pigerne lå på hver side af mig og jeg havde to fingre oppe i dem begge samtidig. Det var utrolig frækt og jeg kunne ikke holde til det ret længe, så jeg eksploderede som en nytårsraket ud over det hele. Utrolig dejlig afslutning på 30 minutter, hvor jeg fik afprøvet mange af mine pige/pige/mand fantasier. Hvilken måde at starte et nyt år på! 

Jeg tog imod tilbuddet om et efterfølgende bad, og her fulgte Patty mig ud i brusekabinen og vaskede mig over hele kroppen, og gav mig undervejs et kort blow job, som en del af badeoplevelsen. Jeg sørgede naturligvis også for at Patty blev vasket grundigt over det hele, man er vel en gentleman. Nød en cola mens jeg tog mit tøj på, og begge piger gav kram og kys og sagde på gensyn. 

Kan bestemt anbefale pigerne, hvis man har drømmer om at tjekke en trekant af på bucket listen. Man skal være indstillet på, at pigerne ikke tilbyder noget pige til pige sex, ikke har massage, men sex som deres hovedfag og næsten ikke kan være mere forskellige i udseende. Til gengæld tilbyder de så meget andet godt, det gjorde det til en god oplevelse for mig. 

Næste trekant for mig skal dog være med pige til pige sex inkluderet, da jeg stadig har til gode at opleve det. Nå 2024 er jo kun lige begyndt..... :D

Hilsen

Troldmanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det lyder næsten som en køretur værd. Er der nogen der har erfaring med Sjællands thai’er som også tillade skift af pige uden skift af kondom? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, for 37 minutter siden:

Ja det lyder næsten som en køretur værd. Er der nogen der har erfaring med Sjællands thai’er som også tillade skift af pige uden skift af kondom? 

-Jamen hvad skal man så med kodomen i det hele taget...hmmm

Del dette indlæg


Link til indlæg

Beskytte sig mellem pigerne og kunden.
 

Skifter man det ikke svarer det vel bare til at de to kvinder har ubeskyttet sex sammen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thaier er ikke så vilde med lesbisk leg... -de gange jeg har prøvet med 2 piger -har de ikke rørt hinanden... -og han tydelig kunne mærke de nærmest konkurrer om mig... (er nu helle ikke så ringe endda) Men har da både læst om og set lesbiske thaier...

Del dette indlæg


Link til indlæg

I Thailand har jeg oplevet lesbisk trekant en del gange, hvis det et massage sted, betaler man ekstra for lesbisk leg, men de giver den gas, og mega frækt når to slikker pik samtiddig, eller pigerne liggende i en 69 og så udforske fra begge ender. :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beredning. :P Bella på samme sted siger, at hun er biseksuel, så hun kan muligvis bidrage til en oplevelse inkluderende pigesex.

Del dette indlæg


Link til indlæg
rockett skrev, for 1 time siden:

Fantastisk beredning. :P Bella på samme sted siger, at hun er biseksuel, så hun kan muligvis bidrage til en oplevelse inkluderende pigesex.

Og Bella er den eneste af dem der er sperm forskrækket  

Redigeret af Champ1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...