Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Soda i Vanløse, det er fem år siden jeg sidst var sammen med en thai:

https://escortguide.dk/P/soda-thai--65566.html

Jeg gav 1500 for en time. Tidsbestilling gik fint, som at bestille tid hos frisøren. Hun taler fint engelsk men ikke perfekt.

Jeg har svært ved at vurdere thaiers alder, men der sker noget med kroppen omkring 35 og det er ikke sket for hende. Hun skriver hun er 26, det er vel ikke helt urimeligt. Hun er omkring 155-160, har langt sort hår med et par lyse striber. Hun ser sød ud og lidt kønnere end andre thaier jeg har besøgt for en del år siden. Hun har lys/lysebrun hud. Silicone brysterne ser forholdsvis naturlige ud men man kan godt mærke det. Barberet.

Jeg havde bestilt ”40 minutters full service” men da jeg kunne se massage tog tid opgraderede jeg til en time, for jeg ville gerne have nok tid til sex, som jeg primært kom for.

Massagen var bedre end den thai massage jeg har fået før, men mit sammenligningsgrundlag er begrænset.

Vi var nøgne og jeg lå på maven. Hun startede med at rette mine fødder ud og massere dem hårdt. Derefter pressede hun armene med hele hendes vægt langsomt opad på læg, lår, baller, lænd og ryg. Derefter kravlede hun op på mig. Hun pressede med hendes kropsvægt på min ryg med hendes udstrakte arme. Skiftevis pressede hun med hendes fødder på mine ben, lidt som en vippe. Hun pressede med al hendes vægt men hun er jo ikke en stor pige. Derefter brugte hun begge hænder til at massere min lægmuskler. Hun pressede derefter min ryg med hendes albuer. Det tog næsten en halv time.

Den sidste del af massagen var klart den bedste: body-to-body massage. Havde været MEGA nice hvis det tog mere end to minutter. Det er kun anden gang jeg får rigtig B2B, første gang var med en brasiliansk pige med kæmpe jader. Hun har ikke kæmpe jader og gigantiske former men tilgengæld havde hun mere teknik, hvor hun brugte alle kropsdele til at presse og glide med, f.eks. også fødder, arme og albuer. Hvor godt er B2B? Med den brasilianske pige var B2B, hånden på hjertet, mindst lige så godt som sex. Med Soda var det også rigtig godt. Utvivlsomt værd at betale for som enkeltydelse hvis det er mere end to minutter.

Herefter fulgte sex. Hvis jeg skal sige noget der ikke var helt i top så er det at hun ikke havde øjenkontakt, der kom kun et par flygtige blik. Heller ikke kys. Føler ikke det lykkedes mig at opnå den connection som jeg ofte får, også med piger der slet ikke taler engelsk. Men hun virkede service minded, ikke ligeglad. Vi talte ikke så meget sammen.

Hun gav ok fransk. Måske en tand mere tænder end jeg foretrækker men udmærket. Hun havde en udmærket måde at stønne forsigtigt på under fransk som højnede oplevelsen. Cowgirl var det der fungerede bedst. Hun red på lidt forskellige måder. En ting jeg savnede var flere berøringer og kæleri. Missionær var fint. Til sidst blev det så hårdt for mig at jeg mistede erektionen, som ellers sjældent sker for mig. Det kan være akavet men det håndterede hun naturligt og flot så vi hurtigt var klar igen. Under doggy var det nice at der er spejl. Kunne i ro og mag nyde hendes udseende og køre i mit eget tempo.

Stedet: Det foregår i kælderen af et hus. Der er hegn omkring, og man skal om bagved, så det er rimelig diskret. Kælderen er ok, det er ikke trist og misligholdt som nogen kældere man ser. Der er S-tog og parkering længere nede af gaden.

Alt i alt var det udmærket. Jeg giver normalt 1000 for en halv times sex. Det fik jeg også her. Så jeg fik en halv times massage for 500 ekstra.

Del dette indlæg


Link til indlæg
latinas4ever skrev, for 2 timer siden:

Silicone brysterne ser forholdsvis naturlige ud men man kan godt mærke det. Barberet.

Jeg sætter nu også pris på at brysterne i det mindste er barberet! :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lsman
latinas4ever skrev, for 20 timer siden:

Under doggy var det nice at der er spejl. Kunne i ro og mag nyde hendes udseende og køre i mit eget tempo.

Fuldt ud enig. Har været forbi Soda - dog uden at prøve massagen. Kan ikke stå for hendes lidt generte og meget kønne udseende, så at tage hende i en doggy med udsigt i spejlet får mig helt ud i det røde felt. Vil dog ikke sige at jeg kører derudaf i ro og mag :D.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...