Hop til indhold
VeryCurious

Anny Århus

Recommended Posts

Hej,

Efter en forgæves efterlysning, måtte jeg selv afsted :)

https://www.escort-side.dk/Hello-I-am?ad-id=30740

Rigtig sød og tiltalende pige.

Umiddelbart er det ikke pigen på billederne. Hun viser ikke ansigtet på billedet, hvilket gør det lidt sværere at vurdere. Pigen er blond og en køn pige efter min mening. Bryststørrelsen passer også meget godt på billederne.

Det er dog min vurdering, at pigen på billederne er i start tyverne, hvor pigen i virkeligheden er ældre, måske slut tyverne. Kroppen er heller ikke 1:1. Modellen på billederne er meget skarpt skåret efter min mening. I virkeligheden er der lidt mere alle steder, så mere almindelig af bygning, men stadig slank, vil jeg mene, og heller ikke helt så solbrun - men det er jo også vinter.

Så har man sat næsen op efter en solbrun, helt ung og super slank og sprød pige, så skal man nok se sig om efter en anden. Dog stadig en køn og sød pige som er i den slanke ende af skalaen.

Indgang er diskret, lejligheden er ældre men renoveret med pænt badeværelse. Værelset er meget lille - ca. på størrelse med dobbeltsengen, men det kan hvad det skal :D.

Selvom billederne måske ikke passer helt, så synes jeg stadig, at hun er anbefalelsesværdig.

Dejligt kærligt forspil, blow uden var virkelig godt - både vådt og langt. Desværre ikke mulighed for deepthroat, det havde ellers været prikken over i’et. 

Selve sex’en var rigtig lækker og nærværende, og hun virkede til virkelig at nyde det. 

Selvom jeg ikke havde tilkøbt kys, blev det alligevel til lidt kyssen under akten, hvor det lige føltes naturligt. I det hele taget var hun bare rigtig let at være sammen med. Samlet set en rigtig skøn GFE-oplevelse.

Jeg blev tilbudt bad før og efter. Ingen kiggen på ur eller snak om tid mens jeg var der. Hun er desuden vældig sød og snakkesalig og har et rimeligt engelsk. 

Genbesøg? Ja, grundet det lækre blow og gfe-oplevelsen.

Efter Århus ville hun tage til Aalborg.

God dag :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...