Hop til indhold

Recommended Posts

Nu prøvede jeg selv at få kontakt med hende. Her er min beretning. 

Første aftale. SMS frem og tilbage. Gik fint med kommunikation. Vi havde aftalt betaling via PayPal. Da jeg ikke havde brugt PayPal før ville jeg lige sikre mig det virkede, så hentede appen og bad om hendes mail. Jeg overførte. 1 kr og hun bekræftede at det virkede. Jeg ankommer så til tiden på adressen og skriver at jeg er der. Hun svarer ikke. Da jeg har en bagkant er jeg nødt til at gå igen efter 10 min venten. Øv  

Anden aftalte. Hun undskyldte for at hun mistede besøget og vi aftalte en ny tid. Jeg ankom til tiden. Intet svar. Jeg ventede i 30 min. Ingen respons. Jeg gik. 
 

Tredje aftale: vi undskyldte med at hendes telefon døde. Vi aftalte en ny tid. Jeg ankom til tiden og skrev til hende at jeg var ankommet. Hun sender mig en mail (anden mailadresse end den første jeg fik tilsendte!) og Beder mig overføre 100 eur da hun ikke tog imod penge foran kunder. Jeg skrev “no thanks” og gik.

 

Spild af tid! Hvis nogen har en ide om hvad der er sket og hvorfor hun sender en anden mailadresse end der første, så sig gerne til!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun virker da super fake, ingen annoncer på danske sider, intet dansk nummer, hende vil jeg umiddelbart ikke bruge tid på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hulbror skrev, 1 time siden:

Hun virker da super fake, ingen annoncer på danske sider, intet dansk nummer, hende vil jeg umiddelbart ikke bruge tid på.

Enig. Fandt bare to anmeldelser på shemale wiki om hende som var positive og tre porn ombord med hende :) så tænkte det var et forsøg værd. Hvad kan årsagen til den skiftende e-mail være… ?jeg skrev med hende på WhatsApp og det følger jo tlf nr. måske hun har solgt telefonen ved hjemrejse til en anden som så udnytter nummer og navn? Ellers er hun bare fake…

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Asger87 Mit gæt er at det bare er en af de mange scammere, før jeg tror på noget skal de have en annonce i Danmark og et dansk nummer eller en anden vis jeg hurtigt kan verificere de er ægte - den profil du kigger på her har jeg ingen grund til at tro er ægte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...