Hop til indhold

Recommended Posts

Var en tur i kbh og havde kigget på lidt forskellige thai piger men valget faldt på Nabi

https://escortguide.dk/P/nabi-thai-68838.html

Havde skrevet lidt og fået nogle priser der var meget standard og besluttede mig for at tage til Herlev. Skrev da jeg var der og blev glædeligt overrasket da hun åbnede døren for mig med et dejligt varmt smil.

Havde aftalt 30 min men da jeg så hende spurgte jeg om hun havde tid til 60 min istedet. Det kom jeg absolut ikke til at fortryde på nogen måde :D

 

Lækker krop med Silikone bryster, de sidder pænt og fik leget en hel del undervejs med dem. Startede med dejligt langt og til tider dybt blowjob, indtil det blev min tur til at smage, og derefter over i 69, det var virkelig skønt og måtte holde Nabo tilbage et par gange så jeg ikke kom der allerede. Så kom regnfrakken på og blev til lidt forskellige stillinger undervejs inden jeg ikke kunne holde den længere.  Vi snakkede lidt og hyggede og fik lidt massage indtil tiden var gået og jeg blev tilbudt et bad.

Hun var sød og smilende hele vejen igennem og ikke nogen stress eller mobil der forstyrrede imens.

 

Fortalte til hende at hun burde få taget lidt flere billeder eventuelt med en avis så man kunne se var ægte og at hun burde få sat nogle priser på hendes annonce engang.

Hun tilbød også nogle extra ting, CIM/pussyslide/shower together. Men jeg holdte mig til 1 normal time.

Betalte 1500 for en time 

 

Vil helt sikkert komme igen når får mulighed for det :)

 

industrikvarter i Herlev så diskret nok for mig og så ikke nogen andre da jeg var der.

Redigeret af kesor30
Forker navn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Nabi 3 gange og oplevelsen bliver bedre og bedre for hver gang. Jeg bestiller altid 90 min med fokus på pussyslide og sex og runde 2 med BJ og CIM. Starter altid med lidt massage og B2B da jeg ikke bare er typen der sparker døren ind og knalder med det samme. Hendes massage er faktisk god nok, jeg er ikke til hård massage så kan ikke udtale mig om hendes evner omkring dette, men “mellem hårdhed” massagen er meget afslappende.

Nabi er super smuk med en flot krop hvilket jeg tænder vild meget på. Jeg er meget begejstret for hendes store bryster, ja de er silikone men faktiske bløde nok. Hun er tilstede og fokuseret på mig og på at levere en god oplevelse. Vi har en god kemi og hun ved hvad jeg kan lide og sætter ekstra fokus på dette hvorfor oplevelsen bliver bedre for hver gang.

Hendes pussyslide er fræk og forførende og hun ved lige hvor grænsen går så man netop tror man er indenfor hvilket man absolut ikke er. Mega frækt. Sex er skøn med Nabi og hun er til alle stillinger, bare gå til den. Hun giver et lækkert BJ og da jeg besøgte hende tidligere idag fik jeg også styret farten og dybden hvilket hun gjorde super godt og resultatet udeblev da heller ikke. 

90 min går alt for stærkt i hendes selskab hvor vi for talt om alt muligt og grinet en del. Hendes engelsk er ok, men nogen gange skal man hjælpe hende med ordene og gætte sig lidt til hvad hun siger. Stedet er fint og ok diskret hvis man er i bil da man kan køre helt ind og holde om bagved.

Næste gang vil jeg prøve at starte med et fælles bad istedet for massagen og så se hvad der sker….

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt Nabi 
Hun er sød, meget service minded, og meget flotte og lære bryster... De er helt fantastiske og hendes krop er generelt flot... :)

Hun var dog en del 'ældre', i hvert fald hends ansigt, end jeg havde regnet med... Og hendes kys var ikke så dybe og intense selvom hun faktisk prøvet meget med tungen... Det er nok smag og behag ;-)

Men HUN er virkelig sød og service minded 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...