Hop til indhold

Recommended Posts

Var på besøg hos Lola

 https://escortguide.dk/P/lola--67929.html

Fik igennem længere tid lyst til at sutte pik og få den op bagi

Smssede land og rige rundt men ingen svarede

Til sidst fik jeg bid---Lola svarede og vi aftalte en tid næste dag.

Nu er jeg en ældre herre og af skræk for at blive afvist i døre tilbød jeg 3000 for en time. Kan godt se det er usolidarisk overfor jer amigoer

Prisen ligner 2000 men hvad det er jo kun penge.

Skrev at jeg ville sutte pik og have den analt.

Hun var skidesød at smsse med og med 100 mg sildefil og et par pinex i maven drog jeg afsted.

Nu er jeg jo ingen lagenatlet med en stor pik lige som de fleste andre. Jeg pleger at jamre over mit formåen. Derfor ville jeg gerne være passiv måske med et BJ

Hun sendte  en sms med info om parkering osv ti minutter før jeg ankom.

Jeg blev lukket ind og stor var min forbavselse da jeg så damen.

Der var såmænd nydeligt nok men der var ingen steder jeg kunne lægge mit tøj.

Ja hun, men jeg fortsætter med han. For det var en ung mands veltrænede mandekrop jeg så. Det eneste ladylike var undertøjet. Under BH en viste sig nogle flotte flade brystmuskler- ingen antydninger af patter. Hun trak trusserne ned og der havde hun yderligere et pikhylster-ret sexet faktisk. Da jeg hev hylstret tilside regnede jeg med at se en frodig pik. Men der afsløredes den allermindste tissemand jeg nogensinde har set.

Nåh ja det kunde der vel gøres noget ved. Så jeg suttede (har aldrig prøvet det før) men det var da ganske fornøjeligt og da der var gåer 5 minutter fik jeg lokket et lille agern frem. Det fik jeg efterhånden omdannet til et pænt kirsebær. Dejligt glat og det føltes godt i munden. Det var faktisk ret sjovt og jeg nød det.

Men da der var gået en rum tid spurgte jeg ham om han ikke havde tænkt sig at kneppe mig. Jo jo sagde han og gled ned til min bagdel. Der kørte han kirsebærret rundt om anus men så skete der ikke mere.

Han sagde et eller andet noget med en vendinde som helt sikkert kunne og han forlod lokalet.

Hun/ham kom ind, virkede nordisk og talte glimrende københavnsk--men havde et par antagelige bryster som var plantet på hans muskuløse bryst.

Hans pik var noget størrer. Han tog gummi på og bad mig sutte. Det var ok med mig , men senere fortrød jeg da lubricatet fra condomed hang ubehageligt i mine læber flere dage. Han virkede som om han havde travlt og da jeg ikke rigtigt kunne gøre noget ved den rå medister tog han selv fat med hånden.

Han gled ned til nummerhullet og begyndte at køre rundi i min velsmurte nummer. På et tidspunkt gik han amok og stødte kraftigt. Det var dejligt man hvad der egenlig skete er lidt uklart. Efter 20 sek. støden holdt han op og viste mig triumferende lidt tyngde i præservativet.

Så var det min tur. Jeg ville have et BJ . Det fik jeg og var ok.

Jeg tror Lola helst vil vær passiv. Hun har stålballer som for den rette må vær himmelske at trænge igennem ind i ved jo nok hvor.

Jeg forestiller mig at hvis man har lidt mere homofile tendenser end mig og vil man være aktiv kan hun kun anbefales på det stærkeste.

Nå nu kan i jo selv vurdere når i planlægge jeres næste eventyr.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv, ærgerligt at brænde 3000 kroner af på så ringe en oplevelse. Næste gang må du besøge en af dem, der får gode anmeldelser, selvom det nogle gange kræver tålmodighed at få en aftale på plads :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...