Hop til indhold
Guest bkg1394

Italian Julia

Recommended Posts

Guest bkg1394

Ja, man skal åbenbart fyre anmeldelserne af i raketfart når det drejer sig om pigerne på Guldborgvej… :???: 

 

 

Hendes profil ( altså som ”Julia” ) er der ikke mere, men jeg havde set mig lun på hende; ringede og fik en nogenlunde samtale på ”engelsk” dvs, at hun ikke fik det hele med – eller også gjorde jeg ikke.

 

Spurgte til diverse ydelser; sucking / fuking + GS 900,- det havde jeg ikke lyst til at betale; og pludselig gik prisen fra 900,- til 700,- ok – den var da til at ”sluge” :-P 

 

Bestilte tid og ankom i god tid. Ringeklokkerne er åbenbart ude af drift – Transens ”klokke” var helt væk og den anden virkede ikke – fik derfor også besked på at ringe når jeg stod der – ja, super at stå med telefonen i hånden udfor ”stedet” og de er ikke de hurtigste til at åbne, men so be it! Har efterhånden været i gamet nogle år, så kan nogenlunde abstrahere, men får nogle blikke af de forbipasserende, så hvis I beslutter jer til at tage til Guldborgvej, så hav dette i mende! :ugeek: 

 

Langt om længe blev der åbnet, og så fik jeg mig godt noget af en overraskelse…

 

Det var ”Kitti” som åbnede

 

 

Var da slet ikke ked at det var hende som udgav sig for Julia, men havde lidt sat næsen og andet op efter en ny pige, men det var som sagt en god ”gammel” kending – tror vi var lige overraskede!

 

Regnede med, at hun var i Spanien eller i hvert fald ikke i landet; hun udbrød: you again? Mens hun gav mig et kæmpe smil. Ja, øhhh – jeg har bestilt tid hos Julia? Ja, men det var hende der var ”Julia”

 

Ok, jeg havde jo en glimrende oplevelse da hun kaldte sig ”Kitti” så jeg tøffede med.

 

Hun var denne gang klædt rigtig frækt. STRAMT outfit og MEGET høje hæle. Lige før hun kunne se mig direkte ind i ansigtet ( hun er ellers ikke ret høj som det nok er gået op for jer ) – vi fik hilst lidt mere på hinanden og gav hende guldet; heller ikke denne gang forlod hun værelset men smed pengene i skuffen.

 

Ok, som sådan intet problem, men man har som regel lidt tid til at smide klunset mens pigen går ud med pengene, men altså ikke med ”Kitti” – ”Julia” – hvis billeder så er Marie ( og det er hende!! )

 

http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=18853

 

Lyder lidt som et afsnit fra hedengangne  SKUM; håber I kan finde rede i det… :cool: 

 

Nå, men smed så klunset i en fart mens hun gik rundt i sit dejligt outfit og gjorde klar. Jeg synes altså, at hun er stanglækker… prøvede endnu engang at få lidt kys ud af hende, men det er hun altså ikke til – æv! Tantekys og bla bla – men fair nok! Der har hun så en grænse, men ellers giver hun den fuld ”knald”

 

 

Løftede op i dragten der kun lige dækkede hendes bagdel ( som er en gevaldig fordel ) og frem kom den kendte bagsmæk – kun dækket af en elastisk g-streng som jeg så fik taget af hende ( langsomt ) mens jeg kyssede hende ned af ryggen og nåede røven! ( den fik så også en tur )

 

Hun kunne naturligvis huske min passion for hendes røv, så det hele startede med at hun satte sig på sengekanten og tog dyret i munden. Det er superfransk – og super i ordets bogstaveligste forstand! Det kan hun altså bare… :-P 

 

Pludselig rejste hun sig halvt op og sagde: I suck you, then you can watch my ass in the mirror!!!! Oh yes! Jeg var ved at gå bag over. Lækker fransk ( ca. 5 minutter ) så skulle hun også lige have en tur og det var ikke helt tidsspilde – hun sukkede og udbrød: I cream now, he he – ja, ok måde at udtrykke sig på, men hun blev dejlig våd. :cool: 

 

Fik hende dirigeret om på alle fire, og så blev det til en dejlig baghyler – hun havde hele tiden øjenkontakt via spejlet – det var sgu frækt!  

 

GS kan hun også til ug med det hele ( for dem der er til det ) men ellers tilbyder hun som sagt nærmest alt ( ikke græsk og desværre heller ikke tungekys )

 

Nå, men har så svaret tidligere omkring pigerne dernede; nogle har haft nogle dårlige oplevelser – jeg har kun haft positive! Men selvfølgelig lidt ”skuffet” over den lemfældige brug af alias når det i bund og grund er samme pige, der rumsterer rundt. Der skulle så vidt vides være tre dernede af gangen, men…

 

Altså dejligt møde med Kitti, Julia, Marie – whatever – hun er rigtig sød, og jeg synes som sagt, at hun er ”nice” – hun skriver så i sin Marie profil, at hun er 33 – og, ja – det er ikke skudt helt ved siden af! Fik ingen foto shots denne gang, men har rigeligt liggende på computeren!

 

Spurgte hvor længe hun var i landet denne gang, og svaret: 26 eller 27 ( altså januar )– det vidste hun ikke rigtigt..??  

 

Jeg kan godt lide spændingen ved at møde ”nye” piger, men føromtalte 3 piger; Kitti, Julia, Marie er altså ikke så ringe endda!! :-P  :-P 

 

Det blev til "små" 20 minutter - 700 for alt ovennævnte - det må vist siges at være helt ok!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en som altid veloplagt beretning fra fronten. Jeg må komplimentere dig for sin uindskrænkede evne til at havne i uforudsete situationer :lol:  :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...