Hop til indhold
Nybegynder1

Fkk Nordtyskland

Recommended Posts

Hejsa jeg har læst en del af trådene herinde.. Har dog enkelte spørgsmål

Planlægger mit første fik besøg i næste uge i fkk

Vil helst ikke køre længere end til max Hamborg egnen, og regner med ud fra hvad jeg har læst at vælge harmony eller evt atmos.

Hvordan gør man med værdigenstande mv har man eget aflåst skab hvor man kan have penge, bilnøgler o.lign? Hvordan afregner man pigerne betaler man kontant inden man evt går med hende? Eller afregner inden man går

Hvorledes er faciliteterne når man går med pigerne, går man op på værelse hvor døren er lukket eller er det fællesrum ?

Hvad med ugedage/ tidspunkter foretrækker at det ikke er 75% mænd og 25% piger således at man fx er nr 3 el 4 i køen til at få den pige med man gerne vil have. Er det i den henseende bedst at komme fx tirsdag kl 14 fremfor fx fredag aften eller er der tilsvarende meget færre piger?

Håber der er nogen der har nogen input. På forhånd tak:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nybegynder1

 

Jeg har kun besøgt Atmos - men grundkonceptet er det samme.

 

Du får et skab i omklædningsrummet, med plads til alle dine ejendele, og en nøgle med en elastik - nøjagtig som i en svømmehal.

 

Du går på værelset med en pige, og aftaler tid, pris og ydelser, og efter seancen, går hun med dig til omklædningen, hvor du betaler hende.

 

Atmos har nogle fine minimalistiske værelser med lås på døren, men der er "åbent" lige under loftet - det er nok af hensyn til at det kan høres hvis pigen får problemer i værelset - så man kan høre stønneri og lign. fra de andre værelser.

 

Jeg var der en sløv lørdag ( pga havnefestival) og der var ingen problemer med at komme til pigerne - men generelt er der flere mænd og piger fredag og lørdag - men det er svært at forudse hvilken dag/ tidspunkt der er bedst... hverdage nok lidt mere afslappet, hvor weekend kan være mere fest-stemning.

 

Det er et spørgsmål om temperament - flere piger at vælge imellem men også flere mænd om at dele dem, eller færre piger og færre mænd???

 

Har du flere spørgsmål, skyder du bare - og ellers kan du læse denne beretning fra min tur i foråret :

 

'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Atmos er en større historie med mange rum - f.eks 3 indendørs saunaer + 1 udendørs om sommeren. De 3 indendørs har 3 forskellige temp. alt efter temperament og den koldeste er Bio-saunaen og den varmeste - er den udendørs. Derudover er der en stor, men lidt kold svømmepøl, men efter en tur på et af de mange værelser og en hed pige, er det meget svalende at svømme nøgen rundt og få køles organet til næste tur. Der er også et mindre og noget varmere bassin. Ved siden af ligger massagerummet, hvor du kan aftale tid med enten den kvindelige eller mandlige massør om f.eks ½ times massage - den kvindelige med tatoveringerne skulle vist være udmærket, men hun sidder ikke hele aftenen i baren og venter på kunder og går måske tidligt hjem.

 

Opbygningen kan virke lidt labyrintisk, fordi der ligesom mangler en gennemgangsdør et sted, men sig at du gerne vil have en rundvisning, nu du er førstegangsgæst - det vil du ikke fortryde  :D  Jeg fik senere en tur med min rundviser inde i sexkinoen  :D Ellers er der flere rum, hvor du kan sidde og og kigge pigerne an og flirte lidt med dem - og de vil også gerne flirte lidt med dig inden I evt. aftaler en tur ovenpå. Den første pige er svær at sige nej til, de næste bliver du nødt til at sige nej til, indtil du er klar igen - så forbered, hvad du vil sige, når de spør om du vil med ovenpå og organet ligger fladt  :evil:  Det kunne, jo være du havde lyst til hende om ½ time - og så er det jo kedeligt, om hun er blevet fornærmet over at blive afvist - tænk på, hvordan du selv ville have det over at blive afvist.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Til info kan jeg tilføje at ombygningen af Atmos nu er færdig: Kino og rygeområdet er færdig renoveret. Der er nu ligge/hygge pladser i Pornobioen. Alle værelser er renoveret op til samme standard som på øverste etage.

 

Den mandlige massør giver en himmelsk fodmassage.

Det er efter min mening bedst at besøge Atmos en af dagene sidst på ugen omkring 17:00 tiden. Der møder der flere piger ind.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil klart anbefale Atmos frem for Harmony, jeg har været begge steder, og vender helt sikkert tilbage til Atmos igen, når turen falder forbi.

Harmony har måske en bedre hjemme side, da de er rimeligt opdateret med hvilke piger der er på arbejde, men når først man er på Atmos, bliver man bestemt ikke skuffet. God tur, og god fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...