Hop til indhold
dhnmdst

Beautiful Babett i Herlev ​​​​​​​- Wauw

Recommended Posts

Søndag aften, i andet forsøg, lykkedes det mig at møde Babett og gudskelov for det :) 

Jeg var også forbi torsdag aften, da hun lige var landet i DK, men på trods af aftale om tidspunkt og bekræftelse fra min side, som blev besvaret positivt så sent som 30 minutter før aftalt tid, var Babett optaget da jeg ankom og jeg forlod stedet med uforettet sag. Blev tilbudt andre piger, men det var Babett’s billeder jeg var kommet efter. Søndag skrev jeg bare, mens jeg holdt parkeret 2 minutters gang fra hendes dør og fik besked på at hun var klar nu

Sådan er det desværre med 2/3 af pigerne på den adresse, altså det med kontakten og aftalen som jo naturligvis intet har at gøre med den service og velvillighed pigerne på adressen leverer ;)

Jeg havde kun medbragt penge til en halv time og derfor var jeg alene i et hurtigt bad. Inden jeg kom i bad, var hun lidt sky og jeg måtte f.eks. ikke røre hende selv efter pengene havde skiftet hænder, normalt noget der kan få mig til at gå igen, men Babett var så.sød og smilende og ikke mindst LÆKKER, at jeg bare besluttede at 800kr var fint for en halv time med så lækker og ung en tøs uanset hvad

Inden og mens jeg badede var hun også på mobilen, men fra det øjeblik vi var tilbage på værelset, rørte hun den ikke og den larmede ikke, i stedet for var hun nu stadig sød og smilende, men nu også imødekommende og gavmild med hele hendes krop. Absolut de bedste 800kr jeg har brugt hos en GP i meget meget lang tid

Det skulle vise sig at Babett var vanvittigt fræk i sengen. Hun livede op efter jeg fik lov at få fingre i hende, så at sige og da hun fandt ud af hvor meget jeg begærede hende

Hun tændte på det og vi endte med en fantastisk omgang lagengymnastik som endda medførte forløsning til begge parter. Det hele var frækt som ind i helvede 

Babett er 100% som på sine billeder :wub: De er iøvrigt skudt on location. Hun er ung, meget ung og smuk, meget smuk. Hun er petit og super lækker. Meget smukt ansigt, desværre med noget i læberne som hun fortalte forsvinder af sig selv. Jeg befalede hende, ikke at foretage yderligere indgreb på hendes smukke krop i fremtiden :oops:

Resten af pigebarnet er heldigvis 100% natural med små smukke bryster og udsigt til en knogle her og der afhængigt af stillingen. Ikke så meget som en piercing eller en tattoo - 100% som jeg kan li’ det :) Hun er imo meget smuk og lækker fra alle ender og kanter

Babett taler fint engelsk. Hun fastholdt at hun virkelig kun er 21 år gammel og jeg er tilbøjelig til at tro hende. Jeg er ret sikker på at hun er sød og imødekommende mod de fleste - efter man har badet :lol: 

Hun fortalte at hun er her ca to uger endnu og jeg skal 110% sikkert tilbage til Babett igen, også selvom jeg risikerer at køre forgæves eller vente…

https://escortguide.dk/P/beautiful-babett-good-service-68927.html
 

Redigeret af dhnmdst

Del dette indlæg


Link til indlæg

@dhnmdst

Tak for din anbefaling

Bollefabrikken i Herlev er notorisk for at se stort på alle aftaler, i det øjeblik en kunde melder dig i døren. 
Jeg finder det dog lidt frækt at pigerne liner op, og man derefter frit kan vælge mellem dem ;)

Babettes læber minder en del om Nikkis (som du kender). De minder desvære til forveksling om en fiskemund.

Det er som om, at pigerne er gået fra at fylde hele læben, til nu blot at får den centrale del fyldt. Men du har ret. Det er en skam

PS! Hun er petit. Forhindre det hende i at tage imod?

Redigeret af Liverpool

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har opgivet den adresse, de har tit petit piger på menuen, den ros skal de have, men gud.... hvor har det været dårlig service! Lad os ikke håbe hun nivilerer sig til det generelle niveau !

Del dette indlæg


Link til indlæg
dhnmdst skrev, for 9 timer siden:

Nej det er ikke hende selv…

I bollefabrikken er det altid "mama", der styrer telefonen og så sms'er/ringer hun med pigerne og koordinerer. Det kan I jo lige overveje før I får alt for hård pik mens i sms-flirter med "pigen" :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været forbi Babett og blev positivt overrasket. Mega flot og sexet/petite krop. Ikke et gram fedt.

Hun var sød og imødekommende, og med på alt jeg foreslog. Der var så et-eller-andet med kemien der gjorde at jeg ikke blev specielt tændt... svært at sætte fingeren på, hun gjorde det samme som andre piger jeg tænder max på, men det klikkede bare ikke helt for mig. Som nævnt, ikke pigens skyld, bare at der var noget mellem os der ikke helt fungerede og som jeg ikke kan forklare med andet end det lidt tomme begreb "kemi".

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi hende for et par uger siden også.. jeg havde bestilt 15 min som jeg altid gør, af en eller anden grund, så fik jeg blowjob uden kondom.. det sagde jeg ikke nej til..

Og så var hun ekstremt køn og havde en lille dejlig krop! Og jeg var overrasket.. men igen jeg har faktisk ikke haft dårlige oplevelser i Herlev, og jeg har nok været sammen med ihvertfald 15-20 piger derfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg overvejede om jeg skulle skrive denne anmeldelse, da de fleste synes ar have haft en god oplevelse med pigen, og min oplevelse måske høre til undtagelserne. 
 

Men omvendt så fandt jeg hendes snyden med tiden mm. grænseoverskridende.

Motiveret at de gode anmeldelser mødte jeg op 1 min før aftalte tid. Jeg købte 60 min. Efter badet vide pigen mig at der nu var 35 min tilbage på hendes telefon. Hun havde lidt nuppet 15 min. Jeg viste hende mødetidspunktet, men hun holdt på sig.

Det er ikke en snak jeg ønsker at blæse stort op med en pige. Hvis hun vil snyde mig, så kommer jeg blot ikke igen.

Hun kommanderede mig op i sengen, og tog fast om kalorius medens hun med den anden hånd valgte musikken på tv’et

Således klar puttede hun en kondom i munden og gjorde klar til at påføre en slap herrer kampuniformen. 
 

Hun gik hurtigt tilbage til et par mekanisme bevægelser hvorefter hun blot krængede kondomet ud over kampsoldaten.

Jeg var på nuværende tidspunkt så træt af situationen at jeg overvejede at gå. Hun var smilende og snakkesagelig, men det var tydeligvis en staffage. 

Jeg besluttede at give det en sidste forsøg. Mon ikke jeg kunne bolle den op fra slap.  

Hun kastede sig om på ryggen og hev hendes knæ op til hendes skulder. Hun ønskede tydeligvis at jeg skulle give den gas.

Stor var min skuffelse, da jeg opdagede, at hun havde brugt al den glidecream hun kunne komme i nærheden af, meden jeg var i bag. Jeg kunne ganske enkelt intet mærke.

Jeg er udrustet med en stor L eller XL (ikke en XXL eller større udgave). Jeg oplevede næsten ingen friktion, men undtagelse af de ubarberede pubeshår. 

På.intet tidspunkt holdt hun øjenkontakt.

Med mere end 30 min tilbage på mit ur hoppede jeg i mit tøj og gik.

Jeg gider ikke være til grin for mine egne penge. 

Hun er sød og.smilende, men hendes adfærd er een stor fuck finger 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liverpool skrev, for 50 minutter siden:

Jeg overvejede om jeg skulle skrive denne anmeldelse

Godt du gjorde det - altid bedst med beretninger fra flere besøgende :) 

Ærgerligt du havde en lorte oplevelse :( 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har också besökt och det var helt ok. Säkert 10x bättre än en genomsnitt i Herlevfabriken :) Babett är liten, söt, attraktiv, snackar helt ok Engelska men hon är också trött och stressad - eller det var hon i alla fall den dagen vi träffades. Tveklöst träffar hon en störra antal män dagligen så det blir ju en del wear and tear och helt förståligt att hon inte är så pigg. Jag tog 15 minuter för 500 kr vilket mindre än jag brukar ta (standard för mig är 45 minuter) men det var rätt mängd tid i retrospekt. Wham, bam, thank you mam' och en relativt passiv upplevelse blev det. Jag kommer inte igen då jag vill ha lite mer connection än så men verkligen söt tjej 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jespet skrev, den 4.12.2023 at 22:18:

Jeg har også været forbi Babett og blev positivt overrasket. Mega flot og sexet/petite krop. Ikke et gram fedt.

Hun var sød og imødekommende, og med på alt jeg foreslog. Der var så et-eller-andet med kemien der gjorde at jeg ikke blev specielt tændt... svært at sætte fingeren på, hun gjorde det samme som andre piger jeg tænder max på, men det klikkede bare ikke helt for mig. Som nævnt, ikke pigens skyld, bare at der var noget mellem os der ikke helt fungerede og som jeg ikke kan forklare med andet end det lidt tomme begreb "kemi".

 

 

Jeg synes hun ser trist ud og på ingen måde ligner en, der glæder sig til at gå på "arbejde".

Hendes omstændigheder kan måske også slå igennem i hendes relation til gæsterne, hvilket måske kan være årsagen til, at "kemien ikke altid er i top".

Blot en tanke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige været forbi Babett til en hurtig omgang og må sige, at det var da noget af det mest uengageret omgang sex jeg længe hat oplevet. Brugte de første 3 min på at hive i den så man skulle tro den var ved at falde af, derefter meget kort bj som ca 20sek. En omgang kedelig sex og så kanonen skudt af. 

Det positive er at hold kæft hun er petit og lækker.

 

Dialga.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...