Hop til indhold
ajax

Frække Charlotte

Recommended Posts

Har lige haft besøg af denne frække tøz. Hun er bare en fræk og lækker satan, hun sutter en pik som man tror det er løgn, giver god tid og man får, hvad man betaler for og det er jo ikke så tosset.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan ikke finde noget om hende frække charlotte . Hvor kommer hun fra i landet og evt nogle link hvis der er nogen der har det :)

 

Jeg ved desvære ikke hvem hun er, lavede bare lidt sjov med ham der skrev indlægget, da han absolut ingen oplysninger gav på denne Charlotte. :mrgreen:  Det er helt sikkert ikke den Charlotte som jeg skriver om, hun er stoppet. :???:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg ved ikke, hvor hun "huserer" men har haft besøg af hende et par gange, og jeg har absolut ikke noget at klage over, hun virke som en sød tøz, og jeg kan garenterer for hun kan sutte pik som en drøm med deep og det hele, er til stede og leverer varen. Hun har annonce på escort5, hun er ikke den mindste i brancen, men nok lidt xl, men det gør nu ikke noget tvært imod.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...