Hop til indhold
Hansoo

Grosse freiheit historier

Recommended Posts

Jeg til til hamburg i næste uge for at hygge mig et par dage og skal forbi de fleste steder tænker jeg, hen over en weekend. Jeg har fornyligt opdaget Thai haus i diskoteksgaden og har kun været der en enkelt gang og skal derind igen på fredag :)

Jeg er derfor lidt nysgerrig på hvad folk har oplevet derinde af gode, frække og vilde historier derfra. Jeg kan huske jeg tidligere har læst herinde at der var en der var ved at knalde da der pludselig kommer en anden thai kvinde ind for at ordne hår imens han er igang med at have sex med en anden og det ender vist også med at hun spørger om hun må være med :) haha..

Har du en historie derfra du vil dele? Synes altid der er spændende og sjovt at hører om hvad folk oplever i sådan nogle laufhaus :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Hansoo:)

Jeg kan ikke bidrage med noget i retning af "breaking news fra Reeperbahn /Sct. Pauli", selvom jeg var på Reeperbahn senest i 2018 til en liveconcert med svenske Tove Lo i en lille intimkoncert i Docks Prinzen Bar der ligger lige midt på Reeperbahn.

- -  men jeg har en beretning om et liveshow i et lille  etablissement der hed "Grosse Freiheit" på Repeerbahn,

Jeg skrev første gang om dette besøg i 2014 og den kommer her igen som skrevet dengang ( en kopi)

Den kommer her:

Hun slog knude på hans pik -  liveshow i Grosse Freiheit, Repeerbahn, Sct. Pauli, Hamburg

Jeg vil fortælle om et liveshow jeg overværede under en uges ferie i Hamburg 1975

Om aftenen/natten opholdt jeg på Repeerbahn, og i særdeleshed under gaden i den underjordiske ”Kontakthof” med det tilhørende ”Hurenhaus”. Når jeg havde fundet en smækkerlækker tysk ”Bianca” :-P ,og fået lettet trykket i hende, så var der sådan set ikke mere at være dernede efter. Så kunne resten af aftenen/natten jo bruges andetsteds på Repeerbahn.

En aften passerede jeg forbi et lille etablissement ”Grosse Freiheit” som tilbød liveshow :P . Da jeg selv hjemme i København på Istedgade, havde deltaget i de dengang ulovlige liveshow, - ja, - der var det mig der var på scenen foran publikum og kneppede en kvindelig deltager, så var det jo næsten et ”must”, og se hvad tyskerne kunne byde ind med :)

Det er mange år siden efterhånden, og selve indretningen husker jeg ikke meget af, derimod  selve ”horeakten” - den står stadig ganske klar, og det er der en grund til - det var simpelthen,  når ekstremt er mere end ekstremt. :o  

Selve ”Salen ” erindrer jeg som i en helt anden pænere stil end det gebrægerlige lort der var på Istedgade dengang. Det var et pænt rum med stolerækker og dunkelt belyst, dog undtagen belysningen på selve scenen, hvor der stod en dobbeltseng og nogle bløde tæpper på scenegulvet.

Tæppet går, - og forestillingen begynder, - - og ind kommer et ungt par :wub:+:)

Hun en helt almindelig ung pige i midten af tyverne (og med ægte utrimmede fissehår - det havde pigerne gudskelov dengang)

Han ligeledes en helt almindelig ung mand også i midten af tyverne; men herefter ophører også alt almindelig ved ham!! - - - for mellem benene har den største pik jeg nogensinde i mit liv kommer til at se - ja, sådant helt live - face to cock. Og længde - tja - jeg aner det ikke - jeg kunne jo heller ikke måle; - men laaaang og tyk, - og ja, - jeg ved det er subjektivt. Døm selv og dan jer et billede: :blink:

Første ekstremitet: -  showet startet med, at hun, som var det en ballon, puster hans pik op - altså kun ved hjælp af forhuden - meeeeeen der blev da noget af blegfesen ballon ud af det  :rolleyes: 

Det næste hun gør, - - - - bør sige jer et eller andet om pikkens længde!! - hun slår en knude på pikken - - selvfølgelig rager der ikke 0,5m for meget ud - bare sådan 2 - 3 cm. Det er altså på det tidspunkt hvor jeg troede jeg havde fået synsforstyrrelse - men det vores øjne ser er altså rigtigt, også her i dette lokale - en ”kællingeknude” på hans pik.

Det skal selvfølgelig også lige bemærkes ”at kun 2 kærlige kvindehænder” :wub:  er stand til at gøre dette - og hun strammede selvfølgelig ikke til, - hun løste den forsigtigt op igen, og begyndte så ellers på en ny gang ””2 kærlige kvindehænder” :wub:  og fransk øøøverst på toppen. Han fik hurtigt rejsning - og om det var en lodret - vandret - nedad, det husker jeg ikke; men stiv var den.

Anden ekstremitet : de starter med at kneppe i missionærstillingen, - det krævede lidt samarbejde, at hun formåede at få ham helt ind i sig. Jeg vil ikke bruge ordet komme i bund i hende, for det gjorde han uden tvivl - men hvor havde hun ellers plads i sit underliv til hans monster pik - jeg fatter det ikke - det vil være mig en evig gåde. I de ca. 20 - 30 minutter som forestillingen varede blev der kneppet i flere stillinger - og i bund.

Tredje ekstremitet : I skal lige tænke på, at der dengang ikke fandtes Viagra !!!!  - for hans vedkommende mener jeg det drejede sig fysisk god form, selvsikker, selvkontrol, sexlysten, ”mentalt overskud” osv osv.

Hendes formåen når de kneppede - jeg fatter ikke,  hvordan hun var i stand til at tage imod denne monsterpik og ikke mindst alle de hårde stød.

Jeg tror det i høj grad drejer sig om det som kvinder og mænd har som fælles urinstinkter - bl.a. at samarbejde :):)I deres tilfælde tror samarbejdet kan beskrives på denne måde 1 + 1 = 3

Det jeg så, var så grænseoverskridende, at jeg næsten ikke kunne tro mine egne sansers fulde fem. Så da jeg efter at have gået rundt ude på Repeerbahn og sundet mig lidt, så gik jeg ind og så hele forestillingen en gang til, og der skete nøjagtig det samme.:shock:

Fjerde ekstremitet : der var forestilling hver time, - og hvor mange på en aften ved jeg ikke; men sandsynligvis mange, og hvordan hun i det hele taget var i stand til denne hårde behandling !!!, og han få rejsning lige på minuttet synes jeg kræver sin mand.

Til jer piger, - har i prøvet noget tilsvarende størrelse :?:  - eller var det her bare ekstremt

 

Mange hilsner

Nye tider

Redigeret af Nye tider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...