Hop til indhold
Horny Smølf

Moden thaipige på 47 år - LAD VÆR… BLIV VÆK!!!

Recommended Posts

Besøgte Honey for et par dage siden.

 

https://escortguide.dk/P/-moden-thaipige-paa-47-aar-b2b-bj-og-full-pakke-girlfriend-experience-i-60-min-kun-1.000-67992.html

 

Lod mig lokke af hendes billede i frækt undertøj og hendes lille størrelse, samt den fornuftige pris for GFE.

Og da der ikke er en anmeldelse af hende tænkte jeg, at tage en for holdet.

Og jeg må indrømme at jeg absolut ikke er imponeret over besøget. Faktisk fortryder jeg det nu.

 

Ankom til stedet og blev lukket ind af en af de andre piger på stedet.

Blev vist ned til Honeys rum, hvor hun tog imod mig.

Men allerede her fik jeg en fornemmelse af at dette her ikke ville blive en stor succes.

 

Højde og vægt passer fint, men alderen er nok sat ca. 10 år for lavt. Tror hun er 55-60 år gammel. Men jeg tænder på modne damer. Så det var ikke noget problem for mig.

Honey stod i en badekåbe og var ikke meget for øjenkontakt. Hun kiggede konstant væk og stod med ryggen til mig det meste af tiden. Hun kunne jo være genert, så jeg lod tvivlen komme hende til gode.

Vi afregnede (1000,- for en times massage med fuld pakke og GFE)

 

Massagen var middel ok uden at være prangende. Lidt ligegyldig. Ingen small talk og heller ikke noget musik, så det foregik i total stilhed. Heller ikke antydning af pirring eller noget der mindede om det.

Om på ryggen, og efter forside massage begyndte hun at pille lidt ved lille-smølf. Men ikke med særlig megen entusiasme. Men der kom da liv i den lille, som høfligt rejste sig.

Hun spurgte om jeg ville ha kondom på, hvortil jeg svarede at, det måtte hun bestemme. Så hun satte, efter lidt besvær, et stykke gummi på. Så fulgte 45 sekunders fuldstændig ligegyldigt blowjob.

Indtil videre havde Honey beholdt trusser og bh på. Dem tog hun nu af, men gjorde alt hvad hun kunne, for at gemme sin nøgne krop væk. Her burde alarmklokken nok ha ringet, men det tænkte jeg først over bagefter.

Hun lagde sig ved siden af mig, stadig med armen dækkende for hendes krop, mens hun stadig trak lidt i den lille smølf.

Hun spurgte om hvordan jeg ville ha hende og jeg bad hende sætte sig oven på mig og ride mig. Hvilket hun gjorde. Men stadig med armene dækkende for hendes krop og med hoved vendt væk fra mig. Efter et par minutter bad jeg hende lægge sig på ryggen, så jeg kunne tage hende i missionærstillingen.

Igen det samme scenarie. Armene dækkende for kroppen og hoved vendt væk fra mig. Og øjnene hårdt lukkede i.

Og det var vel ca. her omkring det gik op for mig, at hun virkelig ikke ville dette her.

Desværre var jeg så liderlig at jeg ikke reagerede på det og stoppede, men kom et øjeblik efter i kondomet oppe i hende.

Derefter den hurtigste aftørring og tøj på igen, uden der blev sagt en lyd.

Og mig ud af døren.

Jeg stod på gaden ca. 50 minutter efter jeg ankom. Og her begyndt brikkerne at falde på plads. Desværre for sent, for jeg burde være gået langt tidligere. Det var ikke en god oplevelse for mig og nok slet ikke for Honey! Og det fortryder jeg efterfølgende.

 

Så mit klare råd til alle andre er:

LAD VÆR… BLIV VÆK.

For din egen skyld, men i den grad også for Honeys skyld.

Hun virker ikke som en der gør dette her af lyst. Og hun virker absolut heller ikke som om hun har sig selv med i det hun gør.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er en helt forståelig reaktion. En stor del af thai kvindernes succes skyldes jo deres lyse sind, deres snakkesalighed og at de betragter det som noget helt naturligt at manden skal hjælpes af med sin stådreng. Det har jeg mødt på den samme adresse med en anden kvinde. Så enig, vær opmærksom på den ordløse kommunikation. Hvis det ikke føles ordentligt, lad være

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Zoro1

Jeg har også besøgt stedet og det er min helt klare overbevisning, at det er ejeren Darla der laver annoncerne og pigerne slet ikke er klar over, hvad der loves og slet ikke FP, hvad det burde indeholde osv.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...