Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en screening på diverse hjemmesider faldt valget på

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15947

Vel ankommet til Brønhøj blev jeg lukket ind af en ung spinkel høj pige med et sødt ansigt - faktisk mere indbydende end billederne. Inden ankomst var hun Per SMS overtalt til megafransk, alm sex og anal - men pludselig ville hun ikke sidstnævnte. Hun var overraskende uinteresseret i en aftale, virkede sløv og koncentrerede sig om sin smøg. Jeg skulle være gået men hendes krop og ansigt dragende mig mod lagnet.

Efter tøjet var smidt og hun havde slukket sin smøg begyndte hun det franske som blev i blandet en god del svansk. Sammenlignet med oplevelser med Maria i Køge og laura30 var kvaliteten ringe. Uden varme, fugt og sug. Desværre var hun også berøringsangst - jeg måtte ikke røre hår, ansigt eller bryster!! Grundet det høje tryk kom der mirakuløst en sædafgang - desværre samtidig med hun igen ville fortælle hvad jeg Ikke måtte hvorfor det kun blev fransk og ikke megafransk. Hun suttede dog efterfølgende sæden i sig mens jeg ærgede mig.

Jeg opgav alle tanker om fortsættelse og strøg ud af døren!

Konklusion: lækker ung pige med sødt ansigt der ikke synes interesseret i sit job og absolut uden indlevelse. Kan ikke anbefales.

Anders

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din anmeldelse Anders.

Mht pigerne i Brønshøj og tidl. Valby og Brønshøj - frem og tilbage, er lige langt...  :grin:  - så er det ikke dem selv som svarer. Har oplevet nogenlunde det samme - altså at en aftale ikke holdt da jeg dukkede op.

Men nogle gange friste man jo over evne...  :wink:

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har selv været der. Enig rigtig flot og naturlig pige. Flotte blå øjne og rigtig pænt ansigt, men uengageret mekanisk sex uden øjenkontakt efter det skal bare overstås princippet. Så du gik ik glip af noget.

Det værste var æggeuret der tikkede lige ved siden af.., og så det at hun kun taler ca 3 ord engelsk...

Slugte hun virkeligt? Har bare svært med at forestille mig det med hendes ellers manglende engagement...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun slukkede rent her og der - men jeg kontrollerede ikke om hun slugte (jeg havde allerede tankerne på min bil og turen tilbage på arbejde).

Det var nok en kompensation for den pause hun tog under sædafgang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bruger hun stadig æggeuret? Det ødelagde nemlig min koncentration.,,

 

Jep det gør pigerne der.. så det gælder om at abstrahere  :grin:

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft både gode og dårlige oplevelser med pigerne på det sted. De er nemme at genkende, da annonceteksterne er ens.

Tidligere kostede de 400 kr. for 15 min inkl. superfransk. Et tilpas godt tilbud til, at et middelmådig oplevelse ikke var for stor en skuffelse. Nu er prisen sat op, og jeg har derfor holdt mig væk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe.. Jeg fik sgu en troværdig, ordentlig omgang med Jenifer, også selv om hun virkede en anelse distanceret de første fem minutter.

 

Badefaciliteterne på stedet er nærmest ikke-eksisterende - skal ikke kunne sige hvordan hygiejnen opretholdes imellem kunderne :-(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været en gang hos en anden pige dette sted. Det er maskinsex uden følelser og det er OK med mig. Specielt da prisen var 400 for 15 min. og pigen så godt ud. Nu er det ikke så godt et tilbud længere. Æggeuret synes jeg er helt fint så får man da den tid man betaler for. Og tiden starter først når hun rent faktisk går igang. Jeg betalte for kys, men det var spild af penge, Fik ingen kys. 

Jeg tror det er et sted hvor man bare skal tage basis ydelsen og så nyde den lave pris og de flotte piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe.. Jeg fik sgu en troværdig, ordentlig omgang med Jenifer, også selv om hun virkede en anelse distanceret de første fem minutter.

 

Badefaciliteterne på stedet er nærmest ikke-eksisterende - skal ikke kunne sige hvordan hygiejnen opretholdes imellem kunderne :sad:

 

Vådservietter.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også besøgt nogle af pigerne her, de ser rigtig godt ud efter min mening. Til prisen er det OK, men som der lægges op til i tråden her får man, hvad man betaler for: Maskinsex blottet for følelser. Har aldrig betalt ekstra for kys og det lader til, at det var en god ide!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...