Hop til indhold

Recommended Posts

En gang imellem, ikke så ofte, løber man ind i et tilbud med fuld valuta for pengene. Var forbi Offy i dag, og må tilstå at det ikke bliver sidste gang. 

1 time for 1000.- for sådan en godte, burde ikke være muligt - og det er nok også kun et soørgsmål om tid før priserne stiger tænker jeg. 

Hun er smuk(ud fra mine kriterier i hvert fald), naturlig hele vejen igennem og ganske åben og lydhør for diverse positioner, mere end godkendt superfransk(blødt og relativt dybt), og så nød hun også min slikke-indsats(bilder jeg mig i hvert fald ind), da hun blev mere og mere “audiel” som mit foretagende skred frem - og til sidst en højlydt og rystende orgasme, med det her, for mig i hvert fald, meget tændende “I’m coming” udbrud. Derefter på med gummi og afslutning, efter flere positioner, i en dejlig doggy, hvor hun skubbede en pude ind under maven, så hun derved lå behageligt og kunne tage imod, med et dejligt/frækt svaj i ryggen……og igen med en dejlig tilfredsstillende lyd fra hende. 

Præmissen for en dejlig oplevelse, er for mig, når indlevelsen er til stede og nydelsen går begge veje - så her må man sige at der var Jackpot:)

Hun skulle vist kun være her 3-4 dage endnu, så hvis I ikke vil snydes for en lækker og prisbevidst oplevelse brødre - så kan jeg kun anbefale at komme afsted med det vuns:)

God aften derude

https://escortguide.dk/P/fp-60min-1000-offy-66547.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelse :) 

Jeg har også hilst på hende - synes dog hendes tattoes var for meget til min smag…

Redigeret af dhnmdst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ingen kys her. Har også været på besøg og er enig i at hun er en sød pige og man får meget for pengene. Dog ikke en ørn til massage. Hun er her kun kort tid og hun var desværre ikke så tilfreds med at være her da hun var blevet slået og bestjålet et par dage før. :( pas godt på hende.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har i den grad været i 7 sind med Offy - Om jeg skulle skrive noget om hende eller jeg skulle lade være - jeg har besøgt hende 2 gange.nu  .

Jeg kunne mærke noget der lå under overfladen lige da jeg trådte ind af døren.  Senere fortalte  hun berørt  hvad der var sket . og det er

rigtig,t at en yngre fyr midt / slut tyverne med tatoveringer , havde givet hende nogle flade og stjålet alle hendes penge. :evil:

Jeg gjorde mit bedste for at trøste hende den dag - jeg gav hende også hel del "drikkepenge"  havde sgu lidt en klump i halsen,..  Jeg har besøgt hende igen  og skrevet lidt med hende . Hun er ok på benene igen .

Hun er en super sød pige og giver og modtager lige godt .. Hun vil rigtig gerne have besøg , af nogle ordentlige mænd der kan finde ud af

at behandle en pige ordentlig. :)

Jeg vil umiddelbart ikke mene, at det vil være en god ide at konfrontere hende med hendes oplevelse, Det er jo ikke så rart

at skulle genfortælle den oplevelse igen igen. Just saying

Men ta gerne forbi hende, hvis i behandler hende godt, bliver hun glad og det har hun fortjent.  det faktisk hendes første tur

ud af thailand .

 

hun har fortjent at ha besøg af nogle ordentlige gentlemen

 

Ps Torsdag er hendes sidste dag.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dialga skrev, for 8 timer siden:

De herre da i besøgte hende I den time. Var det med 1 eller 2 omgange? 

Du får en sms efter du har haft kontalt til den der styrer møderne ( det er ikke Offy der svarer) i den fremgår det hvad der kan tilkøbes og priser :)

en ekstra tur koster 300 ;)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...