Hop til indhold
Guest Ungfyr93

Sexy Jessy / Jesica i Odense

Recommended Posts

Guest Ungfyr93

Hey det her er min første anmeldelse herinde. ikke lige den bedste oplevelse.

Vi aftaler i telefonen 30 min med 69. Jeg ankommer til adressen i Odense og synes det starter godt. Hun åbner døren, lille sød pige og ud fra billederne kan det sagtens være hende. Dejlig krop og dejlige bryster og lækker røv. Vi holder fast i hvad vi aftalte og hun får de 800 kr. hun er meget stille ikke meget snak. Og har indtrykket af hun ikke er så go til engelsk. Jeg ligger mig ned og hun prøver at få et kondom på den slappe. Hun rør den ihvertfald ikke med sine hænder. Efter lidt tid spørg jeg om vi kan lave 69 da det plejer og tænde mig og få den rigtig kamp klar. 
 

det var hun ikke rigtig klar på og begyndte at ligge sig ned og så kunne jeg bare slikke hende hun kunne ikke lide 69 tros vi havde aftalt det: Så sagde jeg til hende at jeg skal nok være stille og rolig. Det fik hende overtalt og vi kommer om i 69. Men wow det fortrød jeg hurtigt for kæft hun smagte dårligt.. jeg sider stadigvæk med den der klamme smag i munden. Det kan ikke være hende det må være et eller andet gel eller glidecreme for tydeligere for det havde en klam stærk olie/parafyme cigaret skod smag.. lavede. Næsten bræk lyde. Og der var den død for mig. Derefter kunne jeg ikke få den op at stå og det irriterende hende kraftigt kunne jeg mærke. Men vi prøvede dog med den halv stive at få den op og hun var ved at opgive. hun havde ikke noget glidecreme i nærheden så ikke den rareste oplevelse men vi fik den op og hun red lidt hun sagde at hun helere ville doggy men jeg var tæt på at kommeså sporgte pænt om jeg lige måtte afslutte hurtigt havde ikke den vildeste lyst. Men det med ingen glidecreme resulterede desværre i et sprængt kondom kunne jeg så se da jeg trak mig ud.
 

Håber virkelig ikke jeg har fået nogle kønssygdomme

jeg var ude igen efter 15 min. 
 

hun virkede virkelig ikke som en der gad eller var til at snakke med dårlig oplevelse. Spar de penge og brug dem på en anden

det sikkert hende på billederne og lækker krop men Ik en go oplevelse

https://www.escort-side.dk/Soon-soon-soon?ad-id=29354

https://annoncelight.dk/showad/385265 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder til hun var så stram at kondomet knækkede, men at hovedproblemet var at du ikke kunne få den op fordi du ville slikke en prosti og var overrasket over at en fisse der er gennemknppet hver dag hele ugen smager dårligt? 

no offense

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ungfyr93

Ved Ik hvem du kommer ved Randy. Men har været ved mange, der smagte super fint. Og som har været til stede og givet en go oplevelse, hvor kunden var i centrum. Det Ik hvad man kan sige om hende her desværre langt fra. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ungfyr93 skrev, den 1.11.2023 at 18:39:

Hey det her er min første anmeldelse herinde. ikke lige den bedste oplevelse.

Jeg var der lidt senere på aftenen og ja, du har ret 69 ville hun ikke så gerne og hun smagte godt nok af glidecreme mm. Tror hun var relativ ny i faget og blot havde beskyttet sig (for) godt. Tingene tog en positiv drejning, da jeg et par gange havde kysset hende blidt på halsen og sagt hun var lækker. Hun var nu med på legen og foreslog forskellige stillinger mv.- lækker sex. Sød ung rumæner, der blot skal varmes op.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...