Hop til indhold
tja3450

Yvonne - very gentle lover (vesterbro)

Recommended Posts

Besøgte i aftes Yvonne - http://www.massageguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=14759

 

Efter at have siddet hjemme om søndagen og kigget på piger og porno det meste af dagen, besluttede jeg mig for at tage kontakt til Yvonne. Jeg havde skrevet sammen på sms inden, og talt i telefon med telefondamen. Jeg havde per sms spurgt om hun tilbød CIF (cum in face).....det gjorde hun og jeg tænkte, at det skulle prøves af.......

 

De skrev adressen per sms og jeg kørte mod Vesterbro. Efter at have talt med telefondamen som guidede mig igennem baggården (den var ret stor), til den rette opgang, og den rette lejlighed.

 

En smilende dame tog imod. Hun lignede ikke helt billederne, men nogen lighed var der da, og hun så faktisk okay ud. Efter at have aftalt, hvad der skulle ske (30 minutter + CIF), så blev der afregnet, og hun gik indenfor med pengene og kom tilbage.

 

Jeg skal spare jer for detaljerne, men vi kommunikerede på bedste beskub på tysk, men da vi kom til afslutningen, lå hun ned, skrånede jeg over hende, og hun spillede min pik af. Lige pludselig stoppede hun, tog nogle servietter frem og begyndte at tørre den, og jeg tænkte - hvorfor, jeg var lige ved at være der?

 

Det viste sig, at hun var af den opfattelse, at jeg havde haft udløsning. Jeg forstod ingenting overhovedet, og min store forundring tolkede hun som, at jeg skulle bruge nogle andre servietter....nogle vådservietter i stedet for.

 

Jeg forklarede hende, at jeg ikke var færdig, men det påstod hun hårdnakket - denne diskussion varede et stykke tid og havde sin effekt på rejsningen, hvorfor hun derefter brugte mit slatne lem som konklusion på, at jeg havde haft udløsning. Diskussionen varede et stykke tid, og hun brugte som argument, at da der var dryppet lidt safter ned på hendes bryst, så var det hele ovre "you can only come once in 30 minutes" (her var det hun sagde det på engelsk- måske hun ikke kunne forstå min overraskelse over, at det var slut, og hun derfor troede, at jeg ikke forstod det tyske). Jeg forklarede hende, at det ikke var sperm, der var kommet på hendes bryst, og mængden af safter (der var ikke meget, næsten ingenting) og den manglende stønnen fra mit vedkommende burde have givet hende en ide om det ikke var sperm.

 

Jeg forsøgte som sagt vedholdende at forklare på venlig vis ( både på tysk og engelsk - samt at tilbagevise hendes argument om, at det var sperm), at jeg ikke havde haft udløsning, men hun var hverken til at hugge eller stikke i. Stemningen var afdæmpet (vi taler jo pænt nok til hinanden), men hun sagde så, at jeg skulle vente, mens hun gik ind ved siden af. 

 

Men så gik det op for: hun havde ret - på det tidspunkt var det slut, helt slut for mit vedkommende - alt havd jeg havde haft af lyst var forsvundet. Mens hun var inde ved siden af, så skyndte jeg mig i tøjet, så da hun kom tilbage, så var jeg på vej ud af døren og forklarede hende "Ich will nicht hier bleiben"..... 

 

Efter et skuldertræk fra hendes vedkommende, så skulle jeg bare ud og væk fra denne dårlige oplevelse.

 

Om det var fordi hun fortrød og ikke alligevel ville lave CIF (gesichtsbesamung som hun sagde) alligevel ved jeg ikke, eller hun hele tiden blot har holdt mig for nar, ved jeg ikke, men tilbage står, at jeg var en god slat penge fattigere og en dårlig oplevelse rigere - absolut ikke det jeg havde håbet på, da jeg kørte mod Vesterbro.

 

Øv.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...