Hop til indhold

Recommended Posts

Det er desværre mere reglen end undtagelsen på Fyn. Hold da op, hvor mangler der et ordentligt sted, med flotte piger og en god service. Men jeg sparer mange penge i øjeblikket med det "udbud" der er :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Montesquieu skrev, for 57 minutter siden:

Tak for advarslen. 
Havde nu heller ikke besøgt denne type:

Alt for meget plastic og silikone, alt for mange tusser og alt for meget piercet metal til min smag. 

ja, egentlig meget enig, men havde lyst til en porno-oplevelse, hvor jeg blev rykket rundt - men det eneste, der blev rykket, var 800 kr. ud af pungen for dårlig service, dårlig kemi, manglende udførelse af helt almindelig sex aftalt med pimpen (viste det sig), og derfor blot endnu en oplevelse, man fortryder.... men i det mindste var der forventningens glæde. Pigen var i starten sød nok, men var ikke ret lydhør for instrukser (sæt tempo ned under BJ, når der er købt en halv time i stedet for at køre løs med hånden, så man nærmest skulle tro, hun ville straffe min stakkels pik som om den skyldte hende penge)... der var kun 1 mission - få kunden til at sprøjte hurtigst muligt, og helst uden penetration...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...