Hop til indhold

Recommended Posts

Har lige været forbi Anais i Rødovre. Prøvede 15min for 500. 

Hun har efter min mening en utrolig fræk ungpige krop, med flotte små bryster. Hun giver et godt blowjob uden kondom og tager rigtig fint imod, hun var frisk på de stillinger jeg ønskede. Efter 10min sagde hun dog allerede time to Come now baby. Lidt ærgerligt at jeg ikke lige kunne nyde hende de sidste 5min. Anyways skød kanonen af, hvilket var nemt fordi hun som sagt er piv fræk. 

Kunne godt finde på at komme igen 

https://escortguide.dk/P/anais-barbie-in-town-67737.html 

Del dette indlæg


Link til indlæg
yesboss skrev, for 13 timer siden:

Hun har efter min mening en utrolig fræk ungpige krop, med flotte små bryster.

Det lyder helt vildt fristende. Ægte bryster er virkelig en mangelvare efterhånden! Og fristende ser hun også ud på billederne. Jeg har dog en turn off hvad angår kraftigt optegnede øjenbryn og alt for meget makeup. Tager hun imod med fuld krigsmaling eller er det bare i anledning af fotografen at hun er majet ud på billederne?

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig er Anais en fantastisk flot sexet pige. Mine 2 minusser var - ikke tid til bad bagefter fordi hun kører kunder back to back

Meget kort tid mellem hver kunde.

Men kommer nok igen engang, da resten var ok til prisen. Der er dog mange andre piger som kører lidt anderledes tidsplan.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lsman skrev, for 10 timer siden:

Jeg har dog en turn off hvad angår kraftigt optegnede øjenbryn og alt for meget makeup. Tager hun imod med fuld krigsmaling eller er det bare i anledning af fotografen at hun er majet ud på billederne?

Jeg har samme turn off…

Synes ikke det er noget jeg har skænket en tanke når jeg har besøgt Anais…måske fordi hun er så lækker at al fokus er andre steder haha

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes ikke hun havde overdreven meget makeup på. Selvfølgelig heller ikke det helt naturlige look, men mit store fokus var  på hendes unge og stramme krop og den får topkarakterer herfra! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...