Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en del meget positiv omtale måtte jeg da også en tur forbi Bibi.
https://escortguide.dk/P/zara-thai-massage-59879.html

Jeg ringede på og stod så og ventede... ret længe... men kunne så bruge tiden på at smile pænt til den ældre dame som skulle have en behandling i fodklinikkken der ligger lige ved siden af... 
Det var Bibi der lukkede op og jeg blev med det samme budt indenfor af en smilende kvinde iført leopard mønstret top og afklippede jeans shorts. Blev så vist ind på værelset hvor der er en monitor der viser billede fra kameraet udeforan hovedindgangen, gangen udenfor og... hehe nej ikke for nogle af værelserne. (selvom jeg da lige skulle kigge efter en ekstra gang)

Jeg bestilte 30 min massage med B2B med et Hj. Blev med det samme gjordt opmærksom på at det ikke var meget dyre med FP...  Nogle gange kan forsøg på opslag virke ret irriterende, men her synes jeg det var en helt okay - hun havde jo en pointe i at det ikke ville være det som sprang budgettet ;-)  Men jeg valgte dog at takke pænt nej...  Og der var ingen sure miner. Altid god stil.

Så gik hun ud og jeg afklædte mig og lagde mig på maven... Det tog så også en god del tid, men hun kom da ind og så tog hun også tøjet af. Jeg lurede selvfølgelig med over skulderen og hun afslørede et par store bryster med store brystvorter, en helt okay numse og en mave som var lettere "blød". Jeg sagde noget i retningen af "mmm looks good" og jeg forstod ikke hvad hun svarede... Men hun kravlede op og begyndte massagen uden olie. Først de klassiske tryk og så blev benene strukket og hun fandt en musket på ryggen som også fik en ordentlig omgang. Det var egentlig ganske godt men følte det næsten virkede som om hun ville vise hvor hårdt hun kunne masserer eller hvor meget hun kunne strække mine ben. Da massagen havde stået på en del tid rakte hun ud efter noget på reolen og jeg tænkte; mmm så skal der olie på og det er tid til en blød B2B. Men det var hendes telefon... Så med en hånd på telefonen, fandt den anden hånd ned i mellem mine ben og begyndte så kæle min pik som så fint lå der. Det var lidt underligt at begynde at få blod i banditten imens hun SMS'ede med andre kunder... Hun fik SMS'et færdigt og så tilbage til lidt hård massage hvor hun koncentrerede sig om min myose. Jeg tænkte:  hey hvad skete der lige med det du havde fundet imellem mine ben??? Så lige tilbage til en SMS og denne gang gled hendes hånd bare lidt formålsløst rundt på mine baller.  

Men så blev det tid til olie, men nu var hvad der måtte være af opstemthed forsvundet... Med en god del olie på ryggen og så udover hendes bryster og skød begynde hun ellers at gnubbe underlivet på ben og baller. Og farede rundt. Det var ret meget fra asken til ilden så jeg må indrømme at jeg mere fandt det rodet og ukoncentreret end sexet. Så blev det tid til "turn around" og her glædede jeg mig til at få de store bryster gnubbet rundt på overkrop og ikke mindst på begge sider af pikken.... De bryder var jo perfekte til en god omgang svensk.... men hun satte sig mere eller mindre med det sammen imellem mine ben og gav pikken en ordentlig omgang olie - nu skulle den ha'. Og det fik den så! En ordentlig tu!. Ikke meget opbygning eller holden igen så efter noget tid sker der hvad der måtte ske og hende hurtige hiven gjorde da også at hun fik fægtet sæd ud over sine bryster. ...Det var så det... Lidt aftørren af hendes bryster og min pik og så blev jeg tilbudt et "shower". Det takkede jeg nej til og det var nok en fejl for jeg fik et lille håndklæde til at tørre mig i og hun skynde sig så ud i bad. Måske fik jeg takket nej til et fælles bad (ved det ikke) og det kunne have faktisk været en bedre afslutning at blive skyllet ren af hende, end den jeg fik på briksen.... 

Man kan ikke sige hun var nærig med tiden for jeg tror jeg var ude af døren efter lidt over 45min og med en oplevelse af: "så har jeg da prøvet det".... Alt er jo smag og behag og preferencer og Bibi var bare ikke for mig - kan være den perfekt for mange andre - og det er jo fint at der er en for os alle :)

Der er dog én ting jeg ikke forstår. I annoncen står der hun er 24år og det er nok ret (meget) langt fra sandheden. Det er helt fint med mig, da jeg heller ikke selv er en vårhare (og alene at jeg bruger det ord afslører mig ;-))  

 


 

Del dette indlæg


Link til indlæg
HeresJohnny skrev, Lige nu:

 Læg altid min. 10 år på ;) 

Hehe og her tænker jeg det er med en meget stor streg under minimun
For mig var det bestemt ikke den faktisk alderen der var problemet og hun er da også en fin milf.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Meow1990 skrev, den 29.9.2023 at 20:54:

Bibi er 37 år gammel, FYI

Og det er da helt fint, men jeg fatter ikke at de så skriver hun er 24. Det er jo ikke sådan næsten det samme ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
The_dude_man skrev, for 11 timer siden:

Og det er da helt fint, men jeg fatter ikke at de så skriver hun er 24. Det er jo ikke sådan næsten det samme ;-)

 

Det er der jo ingen der lægger mærke til, når musikken spiller ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
The_dude_man skrev, den 29.9.2023 at 11:41:

Hehe og her tænker jeg det er med en meget stor streg under minimun
For mig var det bestemt ikke den faktisk alderen der var problemet og hun er da også en fin milf.

Fin milf ja, hon är på min bucketlist, inom en snar framtid...

:wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...