Hop til indhold
Avav85

Sød, feminin til nybegynder

Recommended Posts

Hej alle,

Jeg ved at dette spørgsmål er oppe ofte, men jeg tænker alligevel at mine forespørgsel er så præcis, at det kan tåle et indlæg. 

Jeg er meget grøn på dette område, og føler sig, som så mange andre herinde, som en straight mand. Der er bare lige den her nysgerrighed overfor at lege med en pik.

Det jeg søger er:

  • Så feminin som muligt. Skal ligne og lyde som en "biologisk" kvinde så meget som muligt, da jeg overhovedet ikke tænder på mænd.
  • Sødt og venligt sind. En del af det jeg tænder på ved kvinder er deres empatiske væsen.
  • Meget gerne en pik over gennemsnittet. Jo større jo bedre. 
  • Stor fokus på sikkerhed / sundhed. Kvinder der tilbyder uden kondom er et no-go for mig. 
  • Et sted i Københavnsområdet.

Bonusinfo omkring mine forestillinger:

Hvis jeg skal beskrive min perfekte oplevelse, så finder det sted i en massageklinik. Jeg er ikke kun ny på området for TS, men også generelt escort. Idéen om at besøge et privat hjem er jeg ikke meget for, men er selvfølgelig fleksibel omkring dette, hvis den perfekte kvinde ikke tilbyder det. 

Jeg ved med sikkerhed at jeg ikke ønske penetration - og den dag jeg gør, bliver det med mig som passiv. Aktiv har ingen interesse. 

Derimod så jeg gerne at det startede med en massage, hvor vi begge er nøgne. Jeg vil gerne tirres omkring røven, og føle hendes pik vokse. Dernæst gerne mulighed for at lege mere med hendes pik (med hænder og eventuelt mund). Jeg kunne også forestille mig et bad sammen, men jeg ved at de fleste TS forståeligt ikke ønsker dette grundet makeup. 

OBS!

Jeg har allerede fået massage af to trans kvinder. En gang i Spanien, og en gang af Nadie. Jeg ved Nadie ofte nævnes til begyndere, men af et par forskellige årsager, ønsker jeg at prøve en anden end Nadie. 

Jeg har også prøvet at komme i kontakt med Adriana Top (tidligere da hun var i DK), men hører aldrig tilbage fra hende, når jeg forsøger at booke en tid. Men hun tilbyder meget af det jeg søger, blot for at give en reference.

 

Det var en ordentlig smøre, men har gjort mig mange tanker omkring det her besøg :D

Håber I har nogle gode bud / erfaringer at dele.

På forhånd tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...