Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at være gået fra Eliza med uforettet sag, måtte jeg finde en anden pige der kunne hjælpe.

Jeg har længe haft kig på Eva L 

https://escortguide.dk/P/eva-l-real-photos-best-gfe-b2b-sf-your-naughty-gf--62660.html

https://nympho.dk/n6744/2479/best-gfe-in-the-kingdom-eva-l-guilty-taste-of-pleasure/

men noget har afholdt mig fra at besøge hende. Nok en kombination af mange andre gode muligheder i samme prisklasse og så de lidt blandede anmeldelser.

Jeg synes hendes billeder er meget retvisende. Man kan ikke se hendes øjne, som jeg bestemt synes er smukke. Men ellers er billederne spot on med den pige jeg blev mødt af.

Højde, vægt, alder og bryststørrelse er hos Nympho angivet til 160 cm, 48 kg, 29 år og en C-skål. Der skal måske lægges lidt til vægten og så er jeg overbevist om at der mere er tale om en D-skål, men jeg er ikke ekspert i Bh'er :biggrin:, lad os bare nøjes med at sige at der var mere en hvad en hånd kan rumme, og jeg har rimeligt normal størrelse hænder. Højde og alder stemmer helt fint så vidt jeg kunne se.

Lokationen er i indre København. Meget tæt på Rådhusplasden. Det er i en almindelig opgang med en blandning af erhverv og bolig. Der er så mange mennesker på gaden, så det er bestemt ikke ugenert. Men man føler sig heller ikke udsat da man fuldstændig forsvinder i menneskevrimlen. Lejligheden hun bor i er lys og lækker, med moderne badefaciliteter og godt lydisoleret.

Eva modtog mig i sexet undertøj og var smilende og glad gennem hele mit besøg. Jeg købte mig til en halv time med tungekys til 1.300. Efter et kort bad tog hun imod mig med masser af kys og kropskontakt. Herefter gik vi over i oralt, først til hende og efterfølgende til mig. Hendes blowjob (uden kondom) var virkelig godt og hun holdt god øjenkontakt meget af tiden.

Efter blowjob red hun mig. Og her var der ingen forsøg på at styre mig unødigt. Og hun varierede selv tempo og intensitet flere gange. Hold kæft en fantastisk følelse at kunne knalde igennem med hovedet begravet i den barm, og hænderne solidt holdende om den fantastiske røv:wub:.

Jeg mistede helt pusten, og hun gav mig en omgang blowjob mere, hvorefter vi skiftede til doggy hvor jeg afsluttede efter at have nydt synet af føromtalte røv. Om det bedste var at holde om den i cowgirl, eller beskue den i doggy kan jeg stadig ikke helt finde ud af:D.

Alt i alt en stor anbefaling af Eva som desværre tager hjem lørdag, så jeg må væbne mig med tålmodighed til november.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrNormal skrev, for 8 timer siden:

Jeg mistede helt pusten, og hun gav mig en omgang blowjob mere, hvorefter vi skiftede til doggy hvor jeg afsluttede efter at have nydt synet af føromtalte røv. 

 

Fremragende beretning.

Var der kondomskifte mellem cowgirl og at hun suttede anden gang?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lickinglover skrev, for 28 minutter siden:

Fremragende beretning.

Var der kondomskifte mellem cowgirl og at hun suttede anden gang?

Tak :).

Ja, hun skiftede kondomet, så det andet blowjob var også uden kondom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helr enig med TS….jeg har efterhånden besøgt skønheden mange gange og hver gang sublim service og indlevelse fra Eva’s side.

Hun er en dejlig kvinde der forgylder os med hendes fantastiske service, hver gang. Jeg kommer ihvertfald igen og igen hos hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...