Hop til indhold

Recommended Posts

Hej medbrødre, det var tid til endnu et besøg hos gudinderne, denne gang fandt jeg en fræk sag inde på guiden ved navn "Jenni" ( http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=18616) inde på Frederiksberg (Guldborgvej, ved Godthåbsvej) - det er en kælder, men godt indrettet med flere rum og røde frotte-kludetæpper oven på de hvide fliser. Der er mulighed for bad.

Inde hos Jenni var der en hel række dildo'er sat op på rad og række på en kommode, hehe.

Det er ikke hende på billedet, men kroppen kunne godt være hendes, og brysterne er lidt større end på billedet (silikone) og ansigtet er kønt, med meget flotte og forførende øjne!! Ved første øjekast virkede kæbepartiet lidt maskulint, men sådan er vi jo forskellige. Hun er et lille nips på ca 160.

Brysterne har nogle store areoler (staves sådan?) med nogle små brystvorter på, dejlige at kysse og slikke/røre ved. Selve brysterne er lidt træge i det, man kan godt mærke det er silikone, men ikke "slemt".

Maven er helt flad og kroppen gyldenbrun, totalt mums! Numsen fin og rund, og der kan godt klappes på den, blev opfordret til det ;-)

Jeg havde travlt, så der var kun tid til fransk og dansk, det franske var som så og så - ikke noget out of this world, ganske ordinært, men wauu for de øjne hun sender mens hun sutter, det går lige ned i banditten! Frækt!

Så ville hun ride (med en lille klat glidecreme på toppen af banditten) og det var et dejligt syn, at se hende glide op og ned ad skaftet mens brysterne hopper... Mums. Så ville hun have den bagfra, det siger man heller ikke nej til, så derud røg vi. Efter et stykke tid ville jeg jo gerne se de herlige bryster, så vi skiftede over til missionæren, hvor der så var frit udsyn til det hele, vuggende bryster, mig der glider ind og ud af den forøvrigt flotte, glatte fisse. Med hendes ben op på mine skuldre blev der stødt igennem, og SÅ kunne jeg ikke holde til mere, de øjne og brysterne står vist for 40% af skylden for orgasmen ;-)

Gentagelsesfare: jo hende vil jeg prøve igen med lidt mere tid, en halv eller hel time måske så der kan udforskes lidt mere på hende...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måtte af med 500 for dansk og fransk. Slik til hende koster mere, så hun er nok med på det meste hvis pengene er der.

Kan sagtens være GFE hvis man er flink og pæn at se på. Fik kys på begge kinder inden og igen plus på munden da jeg gik. Dog ikke under akten, men jeg prøvede heller ikke - var fascineret af hendes øjne og bryster...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er en opgang ved siden af, men det synes jeg ikke gør noget. Mange p-pladser pladser (der var fyldt da jeg var der) til beboerne i en almindelig gade. Brug evt Google Streetview og tjek gaden ud... Samme side som pizza biksen på hjørnet, ca henne midt på gaden.

Tak for rosen, giver mere lyst til at anmelde og hjælpe hinanden!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...