Hop til indhold

Recommended Posts

Efter Sharon opdaterede sine billeder, med meget mere tydelige billeder, bestemte jeg mig for at besøge hende. Det er hende, men jeg tror ikke billederne er helt nylige. Hun har flere former nu men til gengæld også større bryster etc. Det billede der ser mest nyligt ud er profilbilledet hvor hun sidder på knæ.

Hun taler spansk og næsten ikke engelsk. Jeg betalte 1000 (”one tenth-ieth”) for en halv time. Jeg brugte de få spanske fraser jeg havde lært af stjernen Luna fra Cuba (der er savnet, suk). Sharon udbrød noget ala tu comprende espagnol og fik vist indtryk af at jeg forstod mere spansk end jeg gør. Hun sagde mange ting på spansk både før og mens vi var i gang, og det synes jeg gav en god stemning. Svarede bare ”ja”, nikkede, etc. Jeg burde lære at sige ”tusind tak, det er en sød løgn” til når de siger man er ”grande”.

Hun gav fransk (ikke super) siddende på sengen. Det kender man jo, men så placerede hun en vibrerende dildo på undersiden af roden mens hun gav fransk. Det var... interessant og en af de ting man ikke glemmer. Ren fransk af en pige der er dygtig er dog mere intenst.

Hun foreslog doggy. Det var ok. Men hun brugte stadig dildoen og placerede den for tæt på mine kugler til at jeg kunne slappe af. Jeg var bekymret for at daske ind i den med kuglerne da jeg er meget følsom i det område. Det var svært at forklare uden at risikere at det gik ud over stemningen. Jeg skiftede til despacito-style og så blev det alligevel ok.

Jeg bad herefter om cowgirl fordi jeg egentlig gerne ville ligge ned og slappe lidt af og lade hende gøre arbejdet. Hun sagde klart nej og lagde i stedet op til sidelæns missionær. Altså at ligge i ske agtigt, hvad hedder det egentlig? Hun forklarede at det er fordi det er anderledes. Det måtte jeg give hende ret i, det er jo ikke helt så ofte man gør det. Det gav mig god mulighed for at røre ved hendes bryster, der er noget større end på billederne. Og efter noget tid fik jeg også placeret mig på en måde hvor jeg kunne støde til. Hun havde stadig dildoen kørende, men denne gang brugte hun den på sig selv. Hun er nogenlunde berøringsvenlig, men desværre ikke dernede, hvilket ellers havde været nice.

Overordnet set giver det brownie points at tænke ude af boksen. For hvis jeg kommer igen kan vi måske så prøve noget andet og det holder det mere friskt. Hvis jeg skulle give kritik så er det at med nogen piger kører det hele mere naturligt og man connecter, så det hele ligesom bare sker af sig selv og man er sammen som to mennesker i nuet. Det er selvfølgelig også svært når man ikke kan tale sammen men nogen få piger er eminente til det. Sagt på en anden måde så var det ikke GFE-agtigt. Men det behøver det vel heller ikke altid at være.

https://escortguide.dk/P/sharon-sweet-colombian-amagerbrogade-68513.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen 

Det er jo her på øen så det har altid lidt ekstra opmærksomhed fra mig ;-)

Er dog ikke til mørke piger . 
 

// AL

Del dette indlæg


Link til indlæg
Amar Lover skrev, for 8 timer siden:

Det er jo her på øen så det har altid lidt ekstra opmærksomhed fra mig ;-)

Check. Jeg har det lidt omvendt. Er normalt ikke til Amager (bøvlet parkering). Men skal nok anmelde hvis jeg sejler ud igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...