Hop til indhold
FugtIFugen

AALBORG I am PAO New Girl in Town ANAL Queen. Nogle erfaringer?

Recommended Posts

Jeg er netop faldet over PAO på AL; 

https://annoncelight.dk/showad/385475

Tænker måske hun skulle være mit næste besøg, men jeg er altid bare en smule skeptisk når det er latinske kvinder, om det nu også er dem man møder ved ankomst.  Hun holder dog en dansk avis i hånden på et af sine billeder. 

Er der nogle af jeres andre der har besøgt hende som kan bekræfte eller afkræfte? Sprød ser hun hvertfald ud, og så tager hun også anal 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var lige inde forbi pao. Super sød og dejlig pige og man får mere end man betaler for. Jeg startede ud med et bad, derefter suttede hun den op fra slap og kuglerne fik os en tur. Hun er en lille fræk satan fra Venezuela. Derfra blev hun godt og grundigt kneppet både i fisse og røv. 

Hun ser faktisk pænere ud i virkeligheden og har en lille fræk krop og en anal klar big booty. Hun er stram og især hendes røvhul, jeg var nød til og trække mig et par gange for, at blodomløbet i min penis ikke døde, for at så penetrere hende igen. 

Hun er alle pengene værd og har man tid og er i nærheden af Fredericia, burde man lige kigge forbi. I vil ikke fortryde det. 

ttps://www.escort-side.dk/MassageinVejle?ad-id=296 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...