Hop til indhold
Theone

Smoking fetiches

Recommended Posts

Hej!

Jeg beklager på forhånd hvis dette forum kun er til at beskrive ting og situationer der rent faktisk er sket. Skal nok få det rykket, når jeg ved hvor til, men først! 

Jeg har en kæmpe fetish for kvinder der ryger! Både bare i by billedet. Men drømmen er selvfølgelig det ultimative for mig. At have sex med en der ryger. 

Det skal selvfølgelig (i mine øjne) være en fræk kvinde. Der ryger til dagligt. Som har rutinen, og det sensuelle ved det. 

Det kan jo være en udfordring med røg de fleste steder. Damp/vape ville også være helt fint. 

Mit problem er at jeg ikke aner hvor jeg skal søge. Så hvis der nogen der har den samme fetiches og kender en fræk kvinde der har det på menuen. Vil jeg selvfølgelig meget gerne hører mere. 

På forhånd tak, og beklager hvis mit opslag er det helt forkert sted. Er sjældent herinde efterhånden. 

 

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph62218386c03d2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror mange af pigerne er rygere og en ryger kan man altid få til at tænde en cigaret, så det er jo bare at spørge sig frem, når du ringer til dem.

men jeg ved i hvert fald, at lady Cherie ryger, hun er ikke helt ung længere, men jeg tror hun vil kunne gøre det meget sensuelt og tirre din fetichs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Anastasya gør meget ud af det, hun kan både aske og skodde og tvinge dig til at sluge (jeg mener jeg kunne mærke det passere de næste 24 timer….)

og hun kan brænde dig forøvrigt….!

Udover det kan hun meget andet - jeg har lavet et par anmeldelser af mine oplevelser med hende. Hun kan også give alm. Sex og være meget hård - hvis du ønsker.

Jeg syntes hun har den fede alder lige over 30 hvor de stadig har vildskaben men også bygget erfaring nok til at være dominerende og mestre det svære håndværk det er når man skal være Domina på højt plan.

www.Anastasya.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...