Hop til indhold

Recommended Posts

Så var jeg tilbage hos Thai no 1 som ligger lige ved Kildebakken Station, med okay parkerings muligheder tæt på (til dem der er interesseret i sådanne oplysninger.)
https://escortguide.dk/P/thai-no.1-wellness-vi-har-tilbud-paa-dejlig-35-mine-tantra-300-kr-65621.html

Jeg ringede på døren og der skete ikke noget... Vejret var fint og man står i et indhug ved en trappeopgang så det er ikke sådan at man står og glaner midt på vejen, men der gik faktisk så lang tid så jeg begyndte at overveje om jeg skulle gå igen...  men så blev døren åbnet. Det var Lindia som var iført en lille top og en hvid plisseret miniskørt og havde langt løst hår. Tankerne gik næsten i ret ning af en animee figur med den korte nederdel :-) ...Dog i en lidt mere kompakt udgave....
Lidia spurgte om jeg havde bestilt og det havde jeg ikke, så lidt forvirret kiggede hun i en kalender (tror jeg det var) og viste mig så ind i et massage rum. Jeg kunne høre hun kaldte på nogen...  Jeg havde været der nogle uger inden (du kan læse om den oplevelse her: 

så jeg tænkte at nu kom Pim og så skulle der lige aftales hvad der skulle forgå... Jeg havde som man kan læse i ovenstående været under Lindias kyndige hænder, (og bryster og krop) så jeg tænkte alt godt. Men kunne også være skønt at prøve Pim, så jeg tænkte at jeg ville spørge ind til det. Men til min store overraskelse var det ikke Pim, men en tredie pige som kom ind. Pim og Lidia ligner deres billeder men denne tredie pige kan jeg stadigvæk ikke se om var Zonya. Måske er der flere end de tre? 
Det var så hende jeg skulle have massage af og  da hun spurgte hvad jeg skulle have svarede jeg en 1/2 times massage. Hun kiggede lidt på mig og spurgte om det skulle være  "hard, medium or soft"? Medium svarede jeg og efter endnu et blik spurgte hun: "also B2b with HJ?" jeg kigger så hendes små jeans shorts som afslørede en rimelig rund røv og bag en stramme top noget der lignede nogle rimelig store bryster. Sådan en god C-skål. Hun var lidt rundt i det, med en "stor" røv og bryster - men... ja det var da selvfølgelig lige præcis det jeg skulle have.

Betalingen blev klaret (her betaler man forud) og hun smuttede ud med pengene og jeg lagde mig klar. Da hun kom ind tænkte jeg at som sidst skulle vi begynde med lidt normal massage, men hun tog tøjet af med det samme og fra maven kunne jeg i spejlet følge med når hun kravlede op og satte sig imellem mine ben. En ret god massage begyndte og det lille ekstra at hendes knæ og lår lige rørte min pik imellem hvem gang hun lænede sig ind over mig gode det bestemt ikke være. Hendes skød føltes også godt på ballerne Jeg må sige hun giver en ret god massage som bestemt ikke bliver værre af at hun er nøgen.. Efter lidt tid steg hun af og stående foran mig blev nakken masseret og hun lænede sig indover mig så jeg fik brysterne i hovedet/munden.... Jeg vil lige noterer at  de ikke så store og faste som jeg troede da jeg så dem i top og BH, men det er svært at klage over lidt bløde bryster i hovedet. Så fik armene også en tur og da hun stod foran mig og hev i dem blev min hånd blidt presset imod hendes skød. Så op på briksen og olie på hendes krop så hun kunne kører den rundt på min ryg. Der var ikke så meget nedefra balder og op, men mere hen over lænden men så blev det tid til  "turn around" og begyndte at gnide sit skød i mod min ene lår og kravlede så over og det andet lår blev så gnubbet at en dejlig glat kusse imens hånden kom på pikken og hun nippede i min brystvorte med munden. Et par gange gled nu så langt ned så hende hoved kom millimeter fra min pik så jeg næsten troede hun lige ville tage den i munden.... Med kussen mere og mere rytmisk gnubbende imod mit lår så jeg kunne mærke hendes kønslæber og hånden med et fast greb på pikken begyndte hun at stønne lidt og så skete der var det nu engang måtte ske ;-)

Jeg blev fint tørret af med vaskeklud og så troede jeg vi var færdige men jeg skulle også lige have en hovedmassage. En dejlig afslappende måde at afslutte en massage mm på :) Jeg er ret sikker på at vi sluttede af da der var gået over en halv time. 

For at opsummerer: Kvinden hvis navn jeg ikke fik lignede ikke Zonya som vist i annoncen. Hun masserede godt og tog sig god tid. Både til massage, B2B, afslutning og fin slutning med hoved massage.  Jeg kommer nok igen og ser om jeg på 3. gangen kan få Pim for så har jeg været hele paletten igennem ;-) 

(og hvis nogen ved om der er flere end de 3 vist i annoncen så skriv det gerne. Det er bare mærkeligt at Pim og Lidia ligner deres billeder hvis den sidste ikke gør) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
The_dude_man skrev, for 7 timer siden:

Og forresten på vejen ud så jeg Pim. Iført et par XXS yoga-pans... Dem der går lidt op i numsen... mmmm... 

A og til tænker man om hun i det hele taget er aktiv

Del dette indlæg


Link til indlæg
denensomme skrev, den 6.9.2023 at 10:17:

Nogen der ved om de tilbyder fp på stedet? Altså undtagen pim

Jeg har besøgt Zonya flere gange, og den stod på FP for alle pengene hver gang :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@The_dude_man der er kun de tre på stedet. Og Zonya ligner altså nogenlunde hendes billeder. Vil mene måske ikke helt nyt billede, men ellers retvisende. Hun bruger de linser Thai nogle gange bruger, det kan snyde lidt, men ellers synes jeg hun (og Lidia) begge er både søde og smukke piger. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lars40 skrev, for 4 timer siden:

Zonya ligner altså nogenlunde hendes billeder.

hehe jeg vil så mene der er streg under "nogenlunde" ;-) Pim og Lidia ligner fuldstændig deres billeder og jeg kunne altså ikke genkende Zonya fra annoncen - men helt enig i de begge er super søde, dygtige og giver en skøn massage mm ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ThaiErdetbedste skrev, for 2 timer siden:

Giver Lidia også god massage og berøringsvenlig?

Jeg vil sige at Lidia giver en rimelig god massage. Min oplevelse var at Zonya gav bedre massage men kan være jeg også er farvet af at hun var nøgen og det var  Lidia ikke (til at begynde med). Berøringsvenlig? Det kommer lidt an på hvad du mener. Jeg kunne godt røre ved hende men må også sige at en god del af tiden var hun mellem mine ben med min pik imellem hendes bryster ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest DDR
The_dude_man skrev, 1 time siden:

 men må også sige at en god del af tiden var hun mellem mine ben med min pik imellem hendes bryster ;-)

:D

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen jr. skrev, den 5.9.2023 at 18:05:

A og til tænker man om hun i det hele taget er aktiv

Det kan jeg så sige hun er ;-) Jeg skal lige have skrevet om min oplevelse hos hende...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...