Hop til indhold
Dkm

Zonya - Thai No.1 Wellness, Godkendt massage

Recommended Posts

Hvem: Zonya

Hvor: Thai No.1 Wellness 

https://escortguide.dk/P/thai-no.1-wellness-vi-har-tilbud-paa-dejlig-35-mine-tantra-300-kr-65621.html

 

Kort:

God hård massage af ryg, nakke mv, men ligegyldige strøg på benene, der skulle lægge op til en HJ, 

 

Mere detaljeret:

havde aftalt tid nogle timer før, og pointeret at jeg søger, dyb og hård massage, hvorved de selv kunne udvælge hvem der skulle udføre, deres valg var Zonya, som også var den pige til stede der havde de største overarme. 
i forhold til de billeder der er af hende, vil jeg sige at det er nogle år siden de er taget.

Da jeg ankom, blev jeg som altid taget godt imod, og hun kom med en joke til de andre to at hun næsten kunne stå og kysse min navle. Så var størrelsesforholdet lagt på plads. Jeg fik pointeret ved lin ankomst at det skulle være hård massage, hun grinende da hun viste sine overarme… det skulle hurtigt vise sig, at selvom hun måske ikke vejede det samme som de andre massører jeg har været hos, så havde hun en teknik til at komme ind de steder der var nødvendigt. Hun tog godt fat, og flere gange mere end jeg måske var parat til, men jeg havde selv lagt ud med at jeg skulle nok sige stop, hvos det var for hårdt. Hvilket jeg tror hun synes var sjovt at udfordre ;)

jeg nåede aldrig til at sige stop, for hun kunne hele tiden føle når hun flyttede min smerte grænse uden at gå over den.

at udsigten så også var god, gjorde absolut ikke massagen værre… og med grin og diskrete pirringer fra hendes side og accept til at jeg tog hende på røven under kjolen som modspil… var bare det hele værd.

som skrevet ovnfor, så vil jeg til en hver tid komme retur for at få masseret den øverste halvdel af kroppen…. Ryg, nakke, skulder, hoved osv… hvorimod, skal det være ben hvor der masseres i dybden, har jeg ikke oplevet set her, og vil søge andet steds i fremtiden.

Den erotiske del.

da der var 10-15 min tilbage af de 60 min, var det tid til at vende om…. Og her havde hun allerede varmet godt op, så der stod en dolk op i luften., det ændrede ikke hendes reaktion. Hun fortsatte roligt sin massage af ben, Som om intet er hændt… og masseret ben mv, udenom (men tæt på) de ædler dele, uden at røre. Da ben er afsluttet, kommer så den klassiske, HJ… hvor jeg spørger hvad der ellers er af muligheder…. Hun spørger hvad jeg kuwnne tænke mig, og meddeler at hun ikke kan mere… men en af de andre kan komme ind og tage over med præcis hvad jeg vil… vi lukker den ned til blot massage som jeg kom for, og hun fortsætter med en god massage af overkroppen igen.

Gentagelse, Absolut, hvisk jeg skal have masseret overkrop.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin anmeldelse. 
 

Jeg har også besøgt en Zonya på samme sted et par gange. Og samme Zonya da hun var i Det Gule Hus i Rødovre. Billederne af hende er dog skiftet ud siden, med noget der ligner en photoshopping gone wrong. Så meget at jeg er i tvivl om det er den samme Zonya der er tale om.

Men den Zonya jeg besøgte for et par måneder siden, samme sted, fik jeg hele pakken hos. Og hun er forrygende! Sød, charmerende, og helt igennem skøn. Og så havde vi en god kemi, som helt sikkert var med til at løfte det for mig. Ret meget GFE-agtigt. 
 

Må på genbesøg snarest så jeg kan undersøge om det er samme Zonya ^_^

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...