Hop til indhold

Recommended Posts

Hey Fellow Friends

Scrollede igennem annoncerne og så denne nye Cherry pige

https://escortguide.dk/P/valby-massage-wellness..-cherry-ny-massoer--53786.html Og nappede en 30 minutters massage med Surprice...Jeg ankom 2 minutter før tid, og stedet er rimelig let at komme til. Gode parkeringsmuligheder og døren var åben så jeg kunne hoppe lige ind uden at stå og vente udenfor.

Indenfor sad 5 Thai og hygge snakkede og grinede løs....God stemning Tænkte jeg.....Cherry viste mig hen i et lokale, og jeg strippede  - 1 minut efter kom hun og hev i mig, for det var det forkerte rum. Så på med tøjet igen, og ind i det sidste rum......Af med tøjet og klar til massage....Fra det øjeblik massagen gik igang snakkede hun ikke andet om jeg ikke ville have "bom bom" og hun kunne også skaffe en pige mere til 500,- Altid godt med "mersalg" men efter 6 minutter af det samme måtte hun godt slappe lidt af... - Ryg blev tage, ben blev tage - Ikke en massage som er værd at skrive hjem efter. Tid til at vende rundt... - 4 hiv i banditten mens hun sådan små stønnede og lavede frække mundbevægelser. Absolut ikke lige det som hidser mig op. "heldigvis" kan jeg fokuserer hårdt og selv om hendes "hiv og træk" ikke var særlig fræk  - fik jeg da afsluttet. Og så sagde hun tak for idag mens hun huskede mig på at næste gang kunne jeg også få body 2 body. - lidt i flad fornemmelse...Var det det og da jeg kiggede på uret, sagde den 17 minutter......

Kommer jeg igen - NOPE

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...