Hop til indhold
Guest Zoro1

Thai Trip Wellness i Herlev

Recommended Posts

Guest Zoro1

Besøgte Mali i dag, som jeg har gjort rigtig mange gange tidligere og altid gået derfra med et stort smil. Hun giver en super god massage, smilende og mega sød/lækker. Hun fortalte, at hun for kort tid siden havde været i Thailand i 1 måned, hvor hun brugte tiden på uddannelse af nogle nye tekniker og massager. Hun spurgte om jeg ikke skulle prøve hendes nye massage, hvilket jeg selvfølgelig gerne ville. Massagen som blev foretaget på ryggen foregik ved, at hun først varmede musklerne op og derefter smurte noget creme på ryggen. Derefter brugte hun nogle mindre glas kopper, som hun opvarmede og derefter sugede fast på huden i nogle minutter. Derefter rullede hun kopperne på ryggen og brugte en special massagekam på nakken og hovedbund. Da jeg kom havde jeg både ondt i ryggen og nakke, men det var forsvundet efter denne behandling, selv om jeg var lidt skeptisk da hun fortalte mig, hvad hun ville gøre.

Da vi færdige med det efter ca. 1 time fortalte hun, at hun også gav en speciel ansigts massage med nogle meget specielle og dyre creme, som virkede  som Botox. Vi blev enige om, at det skulle da prøves, idet hun fortalte, at det var både for mænd og kvinder. Denne behandling tog også ca. 1 time og var utrolig dejlig. Jeg kunne både se og mærke en forandring efter behandlingen, hvortil Mali oplyste, at jeg ville se en større forskel om ca. 1 uge. 

Så mænd/kvinder en anbefaling herfra. Og til oplysning INGEN tilbud om ekstra service.

https://escortguide.dk/P/kun-kr.-400-for-en-super-dejlig-time.-slap-af-og-faa-mere-energi-ring-44107040.-52359.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frederik82 skrev, 1 time siden:

Ren nysgerrighed! Hvis man ikke tilbyder ekstra, er det så ikke lidt farligt at have billeder iført støvler og selvsiddende/frækt tøj? :) 

Haha.  Ja.  Men.   De tilbyder ekstra.   Bare rolig 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...