Hop til indhold

Recommended Posts

Kære brødre

Så blev Natalia besøgt.

Natalia:Holbæk 11/08 tlfnr. 50114711 | Escortguide.dk

Det foregik i et alm. boligbyggeri i Holbæk, så det var super diskret. Døren til opgangen blev åbnet hurtigt, og det var den rigtige adr. der var oplyst på sms.

Da døren til lejligheden blev åbnet af Natalia, blev jeg glædeligt overrasket. En moden slank kvinde, super smuk og sød, præcist som håbet...

Hun bød mig ind, og spurgte til ønsker, og derefter blev der afregnet, på opfordring af mig.

Kom lige fra badet, så jeg blev bedt om at vaske hænder, inden vi gik igang.

Hun er super fræk og indbydende, fantastisk og dyb øjenkontakt, med hendes super smukke øjne. Hun har en drømmekrop af hendes alder at være, og hun er indlevende og meget nærværende.

Efter en fræk og intens indledning som hun styrede 100% var jeg klar til at gå ombord i herlighederne, med fransk til begge, inden forskellige stillinger blev afprøvet. Hun var frisk på de stillinger jeg ønskede, og hun red den frækt og helt i bund. Normalt har jeg meget svært ved at komme med kondom, men i doggy, var hun godt stram, og spillede på de rigtige tangenter, så der måtte jeg overgive mig. Hun stønner frækt, og ikke overdrevet, og er dejligt indlevende.

Hun er absolut værd at besøge, hvis man ikke er til de helt unge piger, men vil ha en smuk voksen kvinde, som spiller på sin feminine side. 

Hun har en lille fræk trekant over missen, og en super flot og tiltrækkende mis. Store lækre brystvorter, og i det hele taget en fræk lækker og slank krop. Som er super velholdt af hendes alder at være...

Hendes rigtige alder oplyste hun ved besøget, uden at jeg spurgte ind til det. Hun kan i mine øjne sagtens gå for at være 40 år, og absolut en af de flotteste "kvinder" jeg har besøgt.

Jeg kommer helt sikkert igen, og har en mistanke om at det kun bliver bedre ved hvert besøg.

Alt er med gummi, og hun kysser ikke. Men er super nærværende på andre måder, som i min verden fuldt ud kompenserer, for manglende kys....

Da vi alle er forskellige, vil andre måske have en anden opfattelse, men ovenstående er min oplevelse, som helt sikkert bliver gentaget, næste gang skønheden er i Holbæk.

Pas godt på hinanden, og hav en rigtig dejlig weekend:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej alle

Har besøgt Natalia flere gange. Hun er en fantastisk dejlig moden pige. Er lidt ked af at hun har skiftet adresse fra Amager til Holbæk. Håber hun vender tilbage til Amager

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...