Hop til indhold

Recommended Posts

hej jeg vil høre om der er nogen der har været sammen med de her 2 piger corina og pamela disse to piger har samme tlf nr. 71317617 og sorina og clara disse to piger har også samme tlf nr. 91401210 er der nogen der har været sammen med dem vær rar og sende et svar på forhånd tak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du kan nok ikke forvente meget svar, når du ikke linker til deres annoncer eller fortæller nærmere om hvor de holder til - så er det jo rent detektivarbejde. Desuden skal du tænke på det er jul og i løbet af godt 4 timer, er det måske kun et par hundrede brugere fra Jylland, der har logget sig på - så hvor stor tror du egentlig chancen er for at bare 1 af dem har besøgt de pågældende piger?

 

Hvis du er usikker på om de kan levere et ordentligt nytårsknald, synes jeg du skulle ofre de par hundrede kroner mere og besøge nogle af de mere sikre adresser/piger, som har været anmeldt herinde - det er jo kun nytår 1 gang om året - og så er det jo trælst med en fuser  :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...