Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Aandersen

En kort anmeldelse i juletiden.

Valget i juledagene stod mellem søde Laura30 - som jeg skylder en afgang i munden - og Maria Køge. Da jeg alligevel var i nærheden faldt valget på sidstnævnte.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17414

Hun ligner pigen på billederne selvom det næppe er hende. En lettisk pige med en naturlig b skål og en fast røv. Vi forhandlede lige priserne til markedets niveau - superfransk + dansk 30 min - 500kr. Hun fik vækket brormand med lækker fransk uden hånd mens jeg kærtegnede bryster og bagdel. Herefter den obligatoriske danske med hende øverst inden hun måtte dirigeres sydpå til en fransk afslutning. Desværre tog hun ikke klatten i munden hvorfor der var dømt springvand.

Konklusion:

+ konkurrencedygtig pris, godt udseende og godt mundarbejde

- ej megafransk, og måske lidt for professionel behandling.

Kommer jeg igen? Det trækker allerede lidt i kuglerne - men jeg når hende næppe da hun flyver hjem i morgen

Anders

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aandersen

Maria er tilbage - og anmelderen blev fristet ud over rimelig grænse ved tanken om de tidligere oplevede fransk kundskaber.

Efter lidt skriverier og telefonsamtale kunne hun pludselig lave en afslutning i munden hvilket bragte skribenten ud af fatning - og hurtig ude af døren desværre uden de små blå.

Efter en ventetid på 10 min i kulden fik Maria smidt den forrige kunde på porten og anmelderen kunne komme til fadet. Da Maria fornemmede efterspørgsel på den udvidede franske forestilling, var prisen også skruet i vejret, men der var ikke andet at gøre end at slippe de hårdt optjente danske kroner.

På lejet leverede Maria udsøgt fransk efter anmelderens smag - dvs med varme, sug og uden hånd. Hun måtte uden den medicinske støtte arbejde hårdt og langt tid hvilket gav hovedpersonen tid til af mærke på de dejlige ægte bryster og faste røv. Desværre blev det ikke til andre discipliner i denne omgang - for efter 15 min trak det op til afgang hvilket delvist endte i Marias mund - hun blev dog lidt overrasket over ladningen - så lidt smuttede forbi.

Anmelderen og Maria fik tørret op i fællesskab hvorefter førstnævnte i hast satte kursen mod sin bil og sin smartphone for at berette om oplevelserne til denne eksklusive loge.

Anders

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Er det den sædvanlige lige overfor kiosk mm. ?

Det er ikke diskret at stå der med Tlf. I hånden!

De ved alle havd vi skal når gade så krydses ;-),

Nåh fuck det ... Det er jo ikke dev værste last .....

Luke

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte pigebarnet i eftermiddags og det kunne godt være hende på billederne, som dog har været igennem en gang Photoshop.

Selve besøget var dog noget skuffende, selv om pigebarnet har en flot lille veltrimmet krop - dog med lidt for små bryster efter min smag, men dog alligevel naturlige.

Heldigvis havde jeg lidt småtravlt, så det blev bare til en omgang på 15 min. til en 500-las - og så kan man måske heller ikke forvente det helt store.

Men servicen var bare alt for meget maskinsex - det franske var absolut ikke noget at råbe hurra over og da værktøjet blev styret mod varmen, så var der alt for megen glidecreme indblandet, hvorefter følesen nærmest svarede til at stikke banditten ind i en gryde. Pigebarnet kan selvfølgelig ikke gøre for at hun måske ikke har den strammeste, men jeg tror I alle genkender den der følelse af at kaste pinden i en lade - det giver bare ingen følelse af noget som helst.

Fik dog gjort mig færdig - men kommer ikke på besøg mere hos dette pigebarn. Hun er venlig og imødekommende, men selve akten er alt for robotagtig til min smag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aandersen

Hun er tilbage..

Tæt på Køge centrum.

Jeg har en svaghed for at lade ladningen gå i hendes mund :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...