Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har haft fornøjelsen af at se Natalia et par gange i løbet af ugen. Det har været gode oplevelser. Hun er rigtigt sød, har en god personlighed og jeg har følt mig godt tilpas og er gået tilfreds hjem hver gang. Hendes personlighed er varm, hun giver et fantastisk blow i min bog og hun har den her dejlige sorte humor som kendetegner folk fra det østlige Europa, hvilket er noget jeg godt kan lide. Det er også hende på billeder(!!!), hun er virkeligt så smuk som billederne viser. 

Hun har desværre måtte bruge nipple pads fordi nogle bare ikke kan finde ud af at respekterer hendes grænser, hvilket er lidt ærligt for os andre der godt kan finde ud af den slags. Det skal hun dog på ingen måde klandres for, synes bare det siger en del at der er nogle gæster som ikke har nogen respekt. Det har desværre også givet nogle dårlige oplevelser med folk der har kommet på besøg med en dårlig attitude, hvilken nogle så har valgt at skrive om. Til det kan jeg kun sige at de må kigge i egen barm, for der er kun 2 muligheder i min bog der kan give en dårlig oplevelse: 1. Man kommer med en dårlig attitude og uden respekt og 2. Hun er ikke ens smag. 

Alt i alt en varm anbefaling herfra. 

Dziękuję za dobrą zabawę, Nati



https://www.escort-side.dk/Hello-I-cordially-invite?ad-id=28020

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan kun tilslutte my OPs observationer.

Natalia er virkelig gudesmuk og en lille solstråle af varm og humør og kan kun anbefales.

 

Behandl hende med respekt og varme, og du får det samme og mere retur :)

Redigeret af Architect

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...