Hop til indhold

Recommended Posts

 

Jeg besøgte Deea på trods af at der ingen anmeldelser var af hende. Stor skuffelse på alle måder. Hvis I forventer et par dejlige store og fyldige bryster - så er det ikke her i finder dem (billederne er dybt misvisende). Jeg bruger altid dette forum og bryder mig ikke om at besøge én uden anmeldelser... Men nogle gange må man gå forrest. Dog vil jeg holde mig til tidligere anmeldte fremover!!

 

https://escortguide.dk/P/deea100-real-photos..-whatsapp-confirmation...-see-you--67521.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest holmes71
Skrevet (edited)

Du må have truffet hendes veninde i stedet. Jeg var personligt forbi for 4-6 uger siden, og der var det 100 % kvinden på billederne. Jeg vil faktisk vove pelsen og sige, at billederne er taget i selvsamme lejlighed.

Hendes bryster er store, faste og - umiddelbart - ægte, og hendes service var rigtig god. Det eneste minus jeg personligt havde var, at der ingen tungekys var - trods løfte via sms. Men hendes forklaring var plausibel... hun havde lige fået lavet læber.

Redigeret af holmes71

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest speedygonzales
Skrevet (edited)

Besøgte hende for par et uger siden. Ville også sige hendes udseende matchede billederne, ville dog sige servicen ikke helt var noget for mig. Lidt for mekanisk.

Redigeret af speedygonzales

Del dette indlæg


Link til indlæg

Wow - virkelig! 

Jeg må tilstå at jeg før er blevet skuffet men altid blevet... Her måtte jeg simpelthen forlade lejligheden igen med uforrettet sag inden tøjet var røget af. 

Det var absolut ikke den samme. Hendes bryster var hele flade, hun var forholdsvis høj og der var 0% chance for at jeg skulle gennemføre den mission.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...