Hop til indhold

Recommended Posts

En bedre overskrift og mere info ville nok gavne. Når annoncen sandsynligvis slettes, de flytter område osv. 

MINEAJENSEN2021
 

Den sødeste

Sydjylland

I dag, kl 00:30

Er der mon en sød mand til lidt hygge i aften ? Jeg er ved vejle og kan komme til dig hvis du ikke bor for langt væk men har også stedet Vi er både en pige og homoseksuel dreng, som er meget feminin. Vi kan både komme sammen og hver for sig.

Skriv på tlf : 29280203

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det kan jeg godt se. Det var sent og jeg skrev så meget i affekt.

Første gang jeg er blevet hustlet. 

Først annoncerede de fra Middelfart (Kan også se de nu har skiftet taletidskort) og de kørte her til Odense. 

Ellers hyggeligt setup, startende med et glas vin. Pengene skiftede hænder. Der går 20 min med snak. Så skal der hentes noget i bilen.. og selvfølgelig er bilnøglerne "glemt". Anden person stormer afsted med nøglen og vupti.. afsted i fuld galop. Følte mig så dum, men havde sgu ikke set den komme.

Har fundet begge på FB, men tænker ikke det giver noget at politianmelde for 2K?

Kom gerne med input..

Den nu naive :blink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Odense5250 skrev, for 1 minut siden:

FB, men tænker ikke det giver noget at politianmelde for 2K

Tænker og tror er tanker. Gør det endelig. Men meld annoncerne. Gentagne gange. Om politi har ressourcer til at gøre andet end notere en anmeldelse, finder man vel kun ud af, hvis man anmelder. Jo umuligt at vide uden at kende dig som person, gift/ugift, antal penge (2000?), taletidskort, har fundet dem andet steds osv. Det skal du selv gøre op med sig selv. 

 

Naiv: ved jeg ikke, der er jo en del kunder, der tænder/tror, disse "uskyldige" eller nye og spændende straks møder er interessante. Uden at checke noget som helst. Måske man bare skal lade være at involvere sig med sådanne annoncer og ikke checkede og anmeldte. Selv om det spændende går lidt af det hele.

 

Odense5250 skrev, for 7 minutter siden:

Først annoncerede de fra Middelfart (Kan også se de nu har skiftet taletidskort) og de kørte her til Odense.

Ja, de svindlere er jo smarte nok og udover dato/tidspunkt (hvorfor laver seriøse mennesker annoncer kl midnat?) har du jo ikke meget "mistænkeligt" at gå efter udover den måske nu indprentede fornuft i ikke at bestille "nye annoncer" uanset i behov og liderlighed. Risikoen for tyveri eller det, der er værre, bør bare være for stor ift at tage et koldt brusebad, tænde for pornhub osv. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Martijes skrev, for 23 minutter siden:

Måske man bare skal lade være at involvere sig med sådanne annoncer og ikke checkede og anmeldte.

Hvis alle gør dette, vil der jo aldrig være nogen der anmelder de nystartede.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eventyrmanden skrev, for 9 minutter siden:

aldrig være nogen der anmelder de nystartede

Logik for burhøns ja, men pointen var nu: "nye annoncer", der også er oprettet lidt spøjst/mistænkeligt uden foto, kl midnat, et par (altså nemmere at snyde/stikke af) osv osv. 

Anmeldelse af en "ny", der har 8 dage på bagen, der er skrevet på en lidt mere naturlig, seriøs måde uden kortfattet "her og nu tekst" eller overdrevne løfter om billig pris, antal ydelser, du må komme alle de gange, du ønsker og kan, ingen fotos eller efter kort check falske fotos (ofte er ansigtsfoto på nye bevis for svindel) ligesom snapnavne og underlige emails og mailadresser. Ligesom check af sprog, tlfnr (hvor det er fra), whatsapp tekst eller overdrevne "venlige" eller anmasende typer (VI KAN KOMME NU!!!!) også kan være røde flag, der måske bør få en til at tænke, især en sen (liderlig) aftentime, at det nok er bedre at vente og finde noget andet.

Smag og behag. Jeg havde aldrig indledt mig dén annonce eller nogle af de mange andre de seneste uger efterlyst herinde, hvor der er snapnavne, ansigtsfotos, underlige navne, priser, ydelser og netop oprettede. 

Ikke for at lyde bagklog ala hva sagde jeg, blot en reminder om at tænke FORNUFT, FORNUFT, FORNUFT. 

Ville man bare invitere andre, helt fremmede ind i sit hjem og hand over 2000,- kroner uden nogen forhåndscheck, garanti.....

Tja, det gør man jo nok, hvis man har slået al fornuft fra og er i liderlighedens vold. Og det er vel det, svindlere, tyveknægte, falske fotos-piger lurer på og lokker med. 
  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Martijes skrev, for 1 minut siden:

"nye annoncer", der også er oprettet lidt spøjst/mistænkeligt uden foto, kl midnat, et par

Tja, måske. Vil dog sige at en af mine top 3 oplevelser på markedet er af en pige uden foto med en annonce lagt op kl. 02.57, så man skal aldrig sige aldrig. Vil dog også indrømme at jeg var lidt nærvøs for at blive scammed, men det skete heldigvis ikke.

Martijes skrev, for 4 minutter siden:

Ville man bare invitere andre, helt fremmede ind i sit hjem

Det gør jeg heldigvist aldrig, uden at have mødt dem først.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eventyrmanden skrev, for 2 minutter siden:

en af mine top 3

Præcis. Ingen regler uden undtagelser og naturligvis er der nye, ansigtsløse og reelle, man taler/skriver med uden at der "isoleret" set findes filtre som "har de ingen fotos" eller "har de lavet annonce mellem midnat og 04.00, er de svindlere", man bare blindt kan forlade sig på for at undgå at blive taget i røven. 

Stikke af-fidusen er dog lidt koldt for dem, da de aldrig ved, hvem de render ind i. Forudbetaling, snap og den slags er vel helt risikofrit snyd for dem. 

 

Eventyrmanden skrev, for 3 minutter siden:

uden at have mødt dem

Præcis: fornuft, tænke sig om, kontrollere, checke så meget, det nu er muligt = måden at fjerne risici på uden man nogensinde kan være 100% sikker


Nu skal det ikke lyde som bagklogskab mod TS, men hyggesnakke, sidde, drikke vin med helt fremmede og give dem penge....tænker man måske bare skal erkende og beslutte, at det gør man aldrig FØR man ender i sene aftentimer med liderlighed og trawler nettet for at finde noget....ledigt, villigt, interessant. Men der er vi jo forskellige som personer. Og forskellen på det her og en vvs´er er vel, at mange kunder ligesom er ok med at man betaler før arbejdet er gjort, så at sige. Og dermed også en risiko. 

Det gode måske for TS er at lærestrege er penge givet godt ud til fremtiden? 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg er ikke bevet snydt på den måde men mange mange andre måde som f eks nogen der ikke er villig til at gøre det der er aftalt (finder man ud af self EFTER betaling..). det værste er - jeg kan godt lige at købe 4-5 timer. Og hvis de efte d 1 time begynder at bare være irriterende , næsten som om de vil blive smidt ud. eller de laver dårlig seks med vilje for at genere

jeg har faktisk vært på en mega-tur de sidste par måneder med at a kneppe 20 forskellig rumænske, ungarsk piger (jeg er ikke til de sorter -- yuck) og det er latterligt hvad de der gypsies kan finde på. jeg skulle skrive en tråd om nemlig det fordi der er meget at diskutere om emnet

Del dette indlæg


Link til indlæg
KongTrader skrev, for 3 timer siden:

jeg skulle skrive en tråd

Kunne da være interessant og sikkert brugbart, da jeg har indtryk af, mange vælger netop denne slags GP+ er, udlændinge pga udseender/alder eller priser og der er en del anmeldelser, negative, om mgl "overholdelse" af det aftalte. Måske helt kalkuleret ala:

Kunden tænker: nu har jeg taget bukserne af, er i gang, har lagt 1500 kroner så hvis jeg vil det og det og skal betale 200 og 200 ekstra, så gør jeg det bare eller er hun irriterende nok "cum baby, cum cum cum, hånd for, alle tricks i bogen), så går han måske af sig selv efter første gang (nemt at love, kunden må komme 80 gange, hvis kunden ikke orker at blive mere end 10-15 minutter). I så fald kan det jo blive ret gode timelønninger ;-) 

Og jo: det er snyd. Bare en anden slags. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...