Hop til indhold
kasperbo

Yoshi i Glostrup

Recommended Posts

Så har man prøvet det med!

Forleden var jeg forbi en ‘traditionel’ thaimassage klinik. Af erfaring vidste jeg naturligvis godt der foregår mere end massage. 
 

Jeg dukkede spontant op uden at have booket - Ellers ikke noget jeg plejer at praktisere. Men det havde jeg lyst til denne dag. Og jeg havde egentlig bare lyst til massage og se hvad der skete. Jeg fik besked på at en ‘Yoshi’ var ledig. Fint, jeg havde på forhånd ingen præferencer, så fint med mig. 
 

I dialogen havde jeg ikke lige fanget at Yoshi var ladyboy, det fandt jeg først senere ud af. En oplevelse jeg aldrig har bevæget mig ud i. Hun var sød og smilende så jeg tænkte, hvorfor ikke, det er ‘bare’ massage. 
Og så har jeg nok altid haft en latent fantasi om at blive overrasket i en situation som denne hvor man bevæger sig på grænsen af ‘point of no return’. 
 

Massagen var glimrende. En af de bedre i lang tid. Under massagen fik jeg bekræftet min mistanke om der var mere mellem benene, da jeg kunne mærke en bule da hun sad på mig. Mod slutningen kom det nærmest obligatoriske tilbud om ekstra. HJ, BJ, sex? Hvorfor ikke? Et HJ er vel aldrig af vejen, nu man alligevel har ligget og blevet liderlig over situationen. Må ærligt indrømme jeg var fristet til mere.
 

Efterfølgende fandt jeg ud af det er hende her jeg havde fået behandling af https://escortguide.dk/P/yoshi-ladyboy-japan--67164.html

Billederne er noget redigeret. En del faktisk, men det er hende. Hun fortalte også hun var fra Japan. Det tror jeg simpelthen ikke på. Hvis hun er, må hun være den bedste thai-talende japaner. Har aldrig forstået det her med at bygge en urealistisk karakter op. 
 

Kan godt anbefales. Hun er her kun et par dage endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alle siger hun har redigeret sine billeder mærkbart, håber hun en dag smider vellignende billeder op...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...