Hop til indhold
Krone

smukkelaura diverve steder i Jylland

Recommended Posts

Da der opstod en uventet mulighed for at et komme  ad sted på et besøg. Valget faldt  på Laura, efter at ha læst en anmeldelse af hende. . Hun er 28 år 175 høj 58 kg og ægte D skåls bryster. Billederne af hende er ikke nye nok nogle år gamle men ok.  Jeg helt enige med Rasmusklumphimself at Laura er en smuk dejlig skøn pige at være sammen med. Laura er rigtig sød smilene og  meget let at tale med. Har på forhånd ringet og bestilt en tid og aftalt en ½ time til 1200.

 

Der var under akten meget dejligt at være sammen med Laura og hun kysser godt :D. Hun kan lide at man slikker hende og bevæger underlivet i mens. Hun ved lige hvordan hun vil ha det og man får også noget svensk dirty talk at høre inden hun får sin orgasme :D . Det er temmelig fræk at opleve og hun kan komme flere gange i træk :D .  Fransk  til mig var med gummi og det var godt :D. Prøvede også noget facesitting hvor jeg ligger på ryggen og Laura sidder over mit hoved. Det var rigtig godt fræk og jeg fandt ud af hvor varm en pige Laura er :D. Sex med i hende i diverse stillinger var godt :D . Der var en rigtig god indlevelse af hende og hun kan også få orgasmer når man boller hende :D .

 

Gør man en indsats får man en super gfe jeg fik hos Larua :D  :D  :D . Laura er sød dejlige skøn og smilene pige at være sammen med :D :D  :D  .  12 ud af 12

 

Link http://www.haderuppigerne.dk/page2.html

Link http://www.svalereden.eu/news.php?item.10.1

Link http://www.hermodsgade3.dk/page2.html

Link http://tantrahuset.dk/plugins/sgallery/gallery.php?list.3.1

Link Laura hjemmeside http://side6.dk/resultatside/?q=4897

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...