Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Chloe på kendt sted i Frederiksberg. Har længe været nysgerrig efter hende fordi jeg har besøgt hendes veninde en del gange som var super sød. Af respekt for en pige besøger jeg ind i mellem ikke en evt veninde efter et par sjældne episoder hvor det ikke faldt i god jord, og nu var hun her så ikke.

Det er hende på billederne. Der er et par nyere billeder og resten er lidt ældre fra før corona. Der står forskellige aldre, på ES skriver hun 27. Hun har silibabser, som godt kan ses lidt og jeg mærkede forskel på undersiden. Personligt er jeg ikke den største fan af silibabser.

Hun gav god fransk og hun tog sig tid til det. Efterfølgende gjorde hun alt rigtigt (dog ikke nogen kys eller den slags) men jeg følte alligevel at hun ikke virkede helt tilstedeværende. Der var et eller andet der ikke virkede helt naturligt. Måske var der ikke gensidig kemi, måske havde hun en off dag, måske var det mig eller måske er det blot hendes tilgang til det. Ved det ikke helt.

Hun lagde ikke op til snak men hun virkede til at tale nok engelsk til at kunne føre en samtale eller i hvert fald at undgå misforståelser. Jeg gav 800 for en halv time.

https://escortguide.dk/P/chloe-sexy-girl-full-party-in-frederiskberg--59307.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...