Hop til indhold
Peter2345

Mistress Ella, har nogen besøgt hende?

Recommended Posts

Jeg har besøgt hende i dag og det var den værste oplevelse jeg har haft. Hun virkede mest af alt som at hun bare ville have det overstået, hvilket jo ikke ligefrem hjælper mig med at blive færdig hurtigere.

I hendes annonce skriver hun blowjob uden, men det kunne ikke komme på tale. Desuden betalte jeg for GFE (200 kr) men ikke engang et tantekys kunne det blive til.
Hun annoncere med kom på brysterne, men dem må man dårlig nok røre ved.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Peter2345 skrev, den 15.6.2023 at 20:56:

Jeg kom, jeg så… og jeg gik.

hvorfor ? 
 

1) jeg havde nogle specifikke ønsker, som jeg allerede ved introduktionen spurgte ind til (8-9 timer før møde)

og som så til sidst blev prissat af hende på vej i bilen, da hun først der forstod at jeg bad hende om at have høje hæle… røde læber… lange øjenvipper… og god røv.

og grundet hun skrev mens jeg kørte måtte jeg stoppe… og da jeg kommer frem, finder jeg frem til hende, hvorefter jeg kommer ind i hendes lejlighed og vi går op til værelset. Der bliver jeg så konfronteret med at jeg skulle komme frem til hende tidligere… trods min kommunikation var klar… og mine 6 minutters forsinkelse skyldes hendes uklarhed om hvad hun skulle have af betaling…. Så jeg kom…. Jeg kiggede på en dame der brokkede sig, stod i klipklappere, med bade kåbe omkring sig (og tøj under)…. Hvorefter jeg meddelte hende at jeg ikke tror der kommer nogen god oplevelse ud af dette møde som var planlagt til 1 time for 2400,- ( så i den dyrer ende) 

Derfra så hun uforstående ud, og hvad jeg havde tænkt mig… hvordan jeg kunne tillade mig at spilde hendes tid på denne måde… og den fik ikke for lidt… 

jeg gentog blot min tidligere besked til hende, at jeg ikke tror vi er et match, for det jeg bad om, er ikke det jeg oplever… så det er bedst vi bare stoppe her inden vi kommer igang.

 

men jeg må give hende at hun er en dame ned attitude og ben i næsen. Men det var ikke det jeg søgte. Min fejl at jeg troede at jeg vil få en anden side 

Karakterer, tænker jeg ikke er nødvendigt, for jeg har ikke været sammen med hende… nåede at løbe væk :-o

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...