Hop til indhold
HøjenMast

Jackie Brown i Ørestad - Analelskende Chokobabe

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Jeg har for et par uger siden haft glæden af at besøge Jackey Brown i hendes pæne, rene og moderne lejlighed i Ørestaden.

Jackey er en smuk og analelskende babe, som fuldstændig ligner sine billeder - hvis de tænder dig, så vil Jackey leve op til dine forventninger. 

Kommunikation er nemt, og man bliver guidet fint til hendes diskrete lejlighed. Fordi der bor en masse andre mennesker i bygningen, er der ingen der kigger skævt til en fremmed. Det praktiske er nemt overstået, og man kan fint bruge de lækre faciliteter til at få et bad inden det sjove. Og nu til netop det.

Det er ikke for sjov når Jackey siger, at hun elsker anal, og det var også grunden til at jeg besøgte hende, da jeg faktisk aldrig har fået det prøvet. Det er inkluderet i standardprisen, og hun lægger ikke skjul på, at hun også vil have pik i røven. Efter lidt kys og kæl, lidt blow, lidt fisseslik og finger i 2'eren var hun klar, gav mig kondom på, lagde sig på knæ og bød mig at trænge op i det stramme hul bagfra. Det skulle hun ikke sige to gange. Jeg gik først lidt forsigtigt til værks, men efter kort tid fik jeg ordre på at give los, så det gjorde jeg. Lidt forskellige stillinger blev det til, inden jeg kom dybt i hendes røv i en anal-missionær. 

Med første runde overstået stod det på mere kys og kæl, før jeg for alvor gik i gang med fisseslik, finger i begge huller, facesitting, 69 og mere blow fra Jackey, denne gang også med rimming fra hendes side - himmelsk! Nu ville jeg prøve fissen, så på med kondom og derudaf red hun, cowgirl, reverse, indtil hun igen ville have den i røven. Her må jeg indrømme mig selv som komplet underdanig for hendes ønske, for når en chokoladebrun steg som Jackey spørger "can i please put it in my ass", så er svaret altid "Ja". Op og sidde på kanten af sengen, Jackey på skødet med pik i røven, og et par fingre i kussen mens hun rider derudaf, jeg klager ikke, og efter nogen tid skød jeg også af igen.

Komplet udmattet lå vi lidt og hyggesnakkede, før jeg sprang i badet og hjemad, efter en god time i denne analgudindes selskab. 

Jackey er sød, lækker, fræk og indlevende, og har min klare anbefaling. Hun er skide godt selskab, nem at tale med, god til at guide hvis man ikke har prøvet det bagerste hul før, og bare på alle måder behagelig. Hvis hun ligner noget for dig, og du er til analsex, så giv hende et skud - du vil ikke fortryde det!

Del gerne dine egne oplevelser med denne skønne kvinde i tråden :)

https://annoncelight.dk/showad/367026 // https://escortguide.dk/P/jackey-brown.-amager-.the-sweetest-dark-pussy-and-best-anal-in-town--66158.html

 

Redigeret af HøjenMast
Fejl i links + rettelse af tekst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig - Jackey er en dejlig analliderlig tøs : )

Lå i en 69’er med hende og blev så forbandet liderlig at jeg både tungekneppede hendes våde mis og anus imens jeg smækkede hendes balder det bedste jeg har lært : )…..og det er ikke så lidt endda : ))

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror jeg vil tage 2×1 time til 3600 kr  i steden for 2 timer til 4000 kr :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Æ tømrer

Holy moly… jeg bliver da nødt til at finde en undskyldning for at skulle til staden… det lyder da vildt lækkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Æ tømrer skrev, for 4 timer siden:

Holy moly… jeg bliver da nødt til at finde en undskyldning for at skulle til staden… det lyder da vildt lækkert.

Lad hellere vær med det - for det bliver dyrt , man blive DYBT afhængig - men fuck hvor er det godt ( siger Mr. Tom Pengpung):wub::wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tilslutter mig koret af glade besøgere. Hun er måske endnu mere glad for anal end jeg er! Der er vildt dom hun kan tage den! Der er kun glade miner og en behagelig atmosfære hvor der ikke tælles minutter. Hun levere top service!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...