Hop til indhold
svebbe

Er der nogle der har været her Strandlodsvej 37B Køge?

Recommended Posts

Hej Svebbe,

 

Smed selv en efterlysning op for et par dage siden, men intet held med nogen som har ville berette om deres tur der (hvis der er nogen på EG der har været der selvfølgelig). Hvis du ender med at smutte forbi så smid en anmeldelse op. Kommer ikke selv forbi og får "prøvet" stedet i år, men hvem ved måske i det nye år.

 

Har dog lavet en billedesøgning på de piger som er på side6 annoncen. Hende de kalder "Alexsa" er lige min smag, men bedre kendt under andre navne i pornobranchen og tvivler af en eller anden grund på at det er hende der holder til på Strandlodsvej. Billederne af de andre piger optræder også på et hav af andre sider. 

 

Som sagt har jeg ikke selv været der, så kan måske være rigtigt at de piger husere i ølby/køge området. Man har da lov at håbe!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må desværre skuffe evt. interesserede...jeg har netop været forbi adressen og selvom det ligner et sådan sted med persienner/lagner osv. for mange af vinduerne så står huset blot tomt nu, endda med et vindue åbent som om der er nogen der har haft meget travlt med at komme afsted og reklamerne hænger ud af postkassen.

Hvis stedet nogensinde har eksisteret så er det i hvert fald forladt i al hast nu...desværre...jeg håber meget på et "ordentligt" sted i Køge området snart!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...