Hop til indhold
Ceylon

Anya thai wellness glostrup

Recommended Posts

Så blev det til endnu en tur. Bestilte den fulde pakke fra start til 1500kr og det var en fin ydelse jeg fik for pengene. Jeg har jo prøvet så meget efter hånden. Massagen var en kombi massage hvori der indgik rigtig massage, olie og tantra. Derefter lidt body til body. Da jeg lå på ryggen gled hun sin glat barberede kusse over min pik, så den blev masseret af hendes skamlæber uden dog at glide ubeskyttet ind. Jeg fik gummi på inden den rigtige omgang knepning. God tur, husker ikke længere pigernes navne. Men anya er et besøg værd hvis du er i området. Det ligger overfor glostrup centret, med en bagindgang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er godt klar over at det med at få pik massage med skamlæberne nemt kan ende galt. Da den kan glide uforvaret ind, men her er det vigtigt at kunne styre sig selv

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Fisterfister

Jeg var også forbi Anya for nogle uger siden. 

Jeg var godt trængende, så ville være sikker på, at jeg fik en pige som tilbød den ekstra service. Eftersom det var mit første besøg på stedet, fik jeg lidt flovt fremstammet, om man kunne få lidt massage i de nedre regioner - ork ja da! - og så blev HELE menuen gennemgået :P

 

Kvinden der lukkede mig ind tilbød mig en blanding af thai- olie- og tantramassage plus en omgang med hånden for 500,- hvilket jeg takkede ja til.

At dette allerede var aftalt fra starten resulterede i, at den nye kvinde der kom ind allerede fra starten var ret fræk! Og da hun oven i købet var møg lækker (gætter på, at hun har været i starten af 30'erne) og havde en god krop, som kun var dækket af en lårkort løstsiddende kjole, så var det allerede pengene værd ;)

 

Massagen var ikke noget at råbe hurra for, men dette skyldes primært, at hendes fokus var på, at tænde mig. Hun gjorde hvert fald meget ud af, at strejfe pikken og mellemkødet.

Efter hun var færdig med ryggen og ikke mindst baller og inderlår, blev jeg bedt om at vende mig om. Her var der ikke så meget massage, da hun gik direkte igang med dillertjavsen. 

Dette gjorde hun virkelig godt! Hun startede forsigtigt ud med at smøre skaftet ind i olie og forsigtigt og pirrende blotte pikhovedet. Samtidig blev den modsatte hånd placeret på mine boller og mellemkød, som også fik en omgang massage ;)

Denne behandling, samt den bestemt pirrende rygmassage, gjorde, at der ikke gik længe før jeg var klar til at komme, dog prøvede jeg at holde igen længst muligt, men det blev højst en forlængelse på 10-15 sek.

Hun blev dog ved med at spille den af, til jeg sidst måtte stoppe hende, da jeg ikke kunne holde til mere ;)

 

Herefter hjalp hun mig med at "gøre rent" og jeg blev tilbudt et bredt udvalg af drikkelse. 

 

Dette har uden tvivl været det bedste thaibesøg ever og jeg gider ikke prøve flere fremover. Kommer jeg igen? - Ja for fanden, og så skal den fulde pakke afprøves ;)

Og meget gerne med samme kvinde som jeg havde fornøjelsen af sidst! :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er bagindgangen skiltet? -jeg kørte forbi i dag for at reconosere lidt på stedet, da jeg alligevel var i området, men kunne ikke umiddelbart få øje på denne bagindgang...hovedindgangen kan man jo næsten ikke overse med dens store lysskilte

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er en bagindgang og den er meget diskret. Jeg har dog brugt hovedindgangen, da folk i bil ikke ser noget og der er altid tomt på fortovet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kunne også finde på at bruge bagindgangen. Hvad tager hun for det?  :-P

 

For massagen eller for at bruge bagindgangen? ;):mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...